Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Nu ook CJP-korting op sport!
01 FEB 2018 • Door Rick van Veluw • Beeld: Felipe Dana • Meer blogs over Lifestyle

Nu ook CJP-korting op sport!

Je kent CJP natuurlijk van korting op cultuur, maar we geven korting op véél meer dan dat. Je scoorde al voordeel bij Amac, Hunkemöller of Perry, nu gaan we nog een stapje verder: korting op sport!

Ja, je leest het goed: met CJP-korting naar een voetbalwedstrijd of wereldkampioenschap. Lekker voordelig op de tribune bij je vrienden van FC Volendam of met korting richting Assen voor het WK Superbike. CJP gaat de komende tijd naast cultuur ook korting bieden op grote internationale toernooien, Nederlandse kampioenschappen en andere spannende competities.

Spelers van FC Volendam vieren de CJP-korting op kaartjes voor de Jupiler League.

Waarom?

Goeie vraag. Want we schreeuwen natuurlijk van de daken dat we korting op cultuur geven. Dat blijven we ook gewoon doen hoor, dus je kunt nog altijd met vet veel voordeel naar musea, theaters, musicals, concerten of festivals. No worries there, maar waarom sport? Omdat wij vinden dat sport ook deel uitmaakt van (jongeren)cultuur. De miraculeuze winst van de hekkensluiter tegen de koploper is als een heroïsch filmplot en sporthelden zijn net zulke grote helden als zangers, acteurs of schrijvers. Ireen Wüst en Ronnie Flex presteren allebei op topniveau. Hakim Ziyech en Sevdaliza maken beiden pure kunst. En Max Verstappen en Pip Blom zijn allebei on top of their game. Sportwedstrijden bieden bovendien de spanning en sensatie die een theaterthriller of spectaculaire musical ook in zich hebben. Nederland heeft zóveel mooie sportwedstrijden en toernooien te bieden: dat willen we CJP’ers niet onthouden.

Wat dacht je van korting op een lekker potje ijshockey?

Waar geven jullie korting op dan?

Nou, dat zullen we eens haarfijn uitleggen. Op onze website vind je onder het kopje Kortingen > Lifestyle momenteel de eerste sportkorting: CJP’ers betalen de helft van de prijs voor Jupiler League-kaartjes! Schreeuw NEC Nijmegen terug naar de Eredivisie of eet een worstenbroodje bij Fortuna Sittard: met je CJP-pas kun je bij iedere Jupiler League-club terecht.

Hup NEC!

Komen er nog meer sportkortingen aan?

Jazeker! Eind april vindt het WK IJshockey plaats in Tilburg en CJP’ers krijgen fikse korting op kaartjes voor dit toernooi. Er zit ook nog een mooie korting voor het WK Superbike in Assen aan te komen. En dan lopen er ook nog onderhandelingen waar we voorlopig nog even niets over zeggen… Houd onze nieuwsbrief en social  kanalen goed in de gaten!

Wie het eerst finisht, krijgt een gratis CJP-pas.

Hier vind je alle Jupiler League-teams waar je CJP-korting krijgt op tickets. Nieuwe sportkortingen vind je voortaan onder ‘Lifestyle’.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.