Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Boek je vakantie met CJP Airlines!
05 FEB 2018 • Door Rick van Veluw • Beeld: Lissabon • Meer blogs over Lifestyle Muziek Film Festival Theater Expo Shoppen

Boek je vakantie met CJP Airlines!

Roept je bankrekening dat je niet op zomervakantie kan? Onzin! Dit zijn vakantiebestemmingen die overstromen van de korting.

CJP-voordeel houdt niet op bij de grens. Kijk maar eens goed naar dat piepkleine EYCA-logootje op je pas. Dat staat voor European Youth Card en betekent dat je ook in Oostenrijk, Spanje en zelfs Azerbaidzjan dikke vette korting op de gekste dingen krijgt. Dit zijn de bestemmingen met het meeste voordeel waar zelfs de armzaligste student nog kan leven als een EYCA-god:

8.  Slowakije (976 kortingen)

Staat misschien niet direct op één qua droombestemmingen, maar Slowakije is wel hartstikke voordelig met bijna 1.000 EYCA-kortingen. Zo ga je altijd met korting naar de film, betaal je minder voor attractiepark Tatralandia en scoor je zelfs een ski-pas voor gereduceerd tarief.

De Hoge Tatra in Slowakije is misschien wel het meest ondergewaardeerde natuurgebied van Europa.

7. Tsjechië (983 kortingen)

Tsjechië sowieso goedkoop. Met wagonladingen aan EYCA-kortingen is het bijna gratis. Er zitten weer een paar curieuze parels in het aanbod, zoals korting op de Fann Parfumerie-keten. Maar ook culturele toppertjes zoals je dat van ons gewend bent: in Praag kun je bijna elk museum in zonder teveel te betalen.

Wat dacht je van het Nationaal Museum in Praag?

6. Verenigd Koninkrijk (990 kortingen)

Brexit of niet, de Engelsen verwennen je graag. Al zijn het vooral de Schotten die CJP’ers in de watten leggen. In Glasgow en Edinburgh barst het van de korting op sneakerstores, pubs en het bekende Edinburgh International Festival.

Dat Edinburgh international Festival is nogal een dingetje.

5. Oekraïne (1314 kortingen)

Je moeder is misschien niet heel blij als je voor deze zomerbestemming kiest, maar goedkoop is het wel. In Kiev ben je spekkoper met voordeel bij musea, sportoutlets en nachtclubs(!). Doe ze vooral de groeten bij de PaTipa Night-club.

Dit ziet er gezellig uit toch?

4. Polen (2965 kortingen)

Oost-Europa is lekker vertegenwoordigd in dit lijstje. Ook in Polen is het goed toeven voor kids zonder cash. Je huurt lekker goedkoop een fiets in Augustow, betaalt weinig voor het theater in Bialystok en wordt met open armen ontvangen in het Adventure Park Gdynia.

In een prachtige stad als Krakow word je met open EYCA-armen ontvangen.

3. Italië (3943 kortingen)

Blijkt dus dat de meest cliché vakantiebestemmingen het ook heel goed doen in dit lijstje. Leef eens een keer écht la dolce vita en scoor korting op musea in Milaan, bustours in Rome en pasta in Brescia.

Het Triennale Design Museum in Milaan is één groot feest.

2. Portugal (6835 kortingen)

Hoera, Portugal! Zon, zee en rinkelende euro’s in je zakken. Je krijgt korting op bijna alle Portugese Ibis-hotels, huurt voordelig een auto bij Europcar om lekker het land door te racen en mag voor bijna niks aapjes kijken in de dierentuin van Lissabon.

Met een ritje in de kabelbaan heb je nog een veel beter zicht over de dierentuin.

1. Spanje (23.474 kortingen)

Oy caramba, Spanje spant wel echt de kroon qua EYCA-kortingen. De onbetwiste nummer één met bijna 24.000(!) kortingen door heel het land. Ga gratis en niets naar het Centre Pompidou in Malaga, krijg korting op de jeugdherberg en loop de deur van de bioscoop in Madrid plat.

Van het strand naar het Centre Pompidou Malaga, tis maar een klein stukje.

Benieuwd naar alle EYCA-kortingen? Hier vind je ze. Met een CJP-pas heb je recht op al deze kortingen en ook nog onze eigen CJP-kortingen, dus waar wacht je op? Scoor hier een pas (nu met € 4,- CJP-korting!) en bespaar deze zomer zakken vol geld.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.