Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Vergeet de jaarwisseling
19 DEC 2017 • Door Zoë Heijke • Beeld: Sugarfactory • Meer blogs over Muziek

Vergeet de jaarwisseling

Waan je fris en fruitig door een rode laag vuurwerkafval, om de eerste dag van het jaar driedubbel te vieren.

Oudejaarsdag is als een kerstdiner met familie: het moet gezellig zijn. Je zoekt weken naar een geschikt feest om vervolgens een godsvermogen aan entreekaartjes te betalen. Dat kan anders. Vergeet de jaarwisseling: feesten doe je op 1 januari. Kun je met oudjaarsdag onbezorgd champagne drinken met vrienden.

Happy Ending

Lang uitslapen, uitgebreid lunchen en Netflixen. Je kunt zelfs nog langs je opa en oma voor een nieuwjaarswens en zelfgebakken oliebol. Kun je daarna met een goedgevulde maag naar Hedon. Het poppodium in Zwolle beperkt zich niet tot specifieke genres, zelfs niet op één avond. De grote zaal wordt omgetoverd tot een black light-grot, in de kleine zaal kun je je innerlijke rockstar vrijlaten bij De Grote Karaoke Show en in de foyer bevindt zich een subtropisch dansparadijs. Voor ieder wat wils!
Hedon, Zwolle // 00.30 - 06.00 uur

Cheeky Monday: NYMFO

Het nieuwe jaar kun je niet beter beginnen: de Nederlandse dj NYMFO zorgt ervoor dat je 2018 in knalt als een raket. De man heeft zich op de kaart gezet in de drum 'n bass-scene, dus leg thuis alvast de paracetamol klaar. Dat heb je wel verdiend na dit weergaloze feest.
Melkweg, Amsterdam // 23.00 - 05.00 uur

Kuma

Iedere maandag wordt Sugarfactory omgetoverd tot een speeltuin voor dj’s die de grenzen tussen house en disco herdefiniëren. Fijn dus dat 1 januari dit jaar op een maandag valt. Maak op de eerste dag van het jaar een muzikale reis op de knusse dansvloer van Sugarfactory. Verwacht lange sets met disco en house-muziek. Leuk feitje: als je voor 00.00 uur binnen bent, is de entree gratis!
Sugarfactory, Amsterdam // 23.30 - 05.00 uur

Norchalant NYE

En dan is er nog Norchalant NYE, waar ze alles uit de kast trekken om het nieuwe jaar zo norchalant mogelijk te beginnen. Met ballonnen, slingers, exotische drankjes, house, hip-hop en r&b. Zo’n belofte kan alle kanten op. Gelukkig is er een aftermovie van 2017 om te zien wat ze nou eigenlijk bedoelen met dat woord.
Nieuwe Nor, Heerlen // 01.00 - 05.00 uur

Niet zo'n feestganger? Er is nog veel meer te beleven op de eerste dag van het jaar, zoals een boottocht tijdens het Amsterdam Light Festival of lekker uitbrakken tijdens een goede film in een van de Pathé-bioscopen.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.