Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
CJP's Adventskalender
11 DEC 2017 • Door Zoë Heijke • Meer blogs over Muziek Film Festival Theater Expo

CJP's Adventskalender

Tel de dagen af tot kerst met CJP's Adventskalender. Iedere dag een lekkere korting cadeau.

11 december

Het is december, dus bijna Kerstmis. Voor de meeste families een periode om met een overdosis kerstbrood voor de buis te ploffen en te kijken naar een achtjarig jongetje die alleen thuis is. Wij durven te wedden dat jij je ook schuldig maakt aan een Home Alone-filmmarathon tijdens de feestdagen. Wil je ‘m dit jaar in de bioscoop zien? Dat kan! Op 11 december draait ‘ie in Pathé en met je CJP-pas krijg je € 2,- korting op je kaartje.

12 december

Het Amsterdam Light Festival zorgt voor een magisch lichtspektakel tijdens de donkere dagen. Je kunt het festival tot en met 21 januari 2018 meemaken vanuit de Water Colors Boat van Canal Tours Amsterdam met € 2,50 CJP-korting. Knus onder een dekentje luisteren naar de verhalen van de schipper over de lichtkunst en de Amsterdamse grachten. Romantischer kan bijna niet.

13 december

Alles is Liefde, move over! Hoewel we de tekst inmiddels feilloos kunnen lipsyncen, betekent dat niet dat we geen behoefte hebben aan iets nieuws, zoals: Gek van Geluk. Met Plien van Bennekom en Loes Haverkort in de hoofdrol én € 2,- CJP-korting bij Pathé ben je verzekerd van een glimlach op je gezicht.

14 december

Het Nederland van de toekomst stroomt over van de vrouwen. Er zijn er te veel en de overheid is gedwongen om actie te ondernemen. De oplossing wordt een vrouwenquotum, maar dit betekent natuurlijk ook dat de geboortecijfers dalen. Wat nu? Een nieuwe app wordt populair: CarryMe. Via deze app komen Maarten en Eline, de hoofdpersonages van het sci-fi-toneelstuk, in contact met draagmeisje Didi. Het meisje kiest ervoor bij het koppel te gaan wonen en op een dag staat ze op de stoep, helemaal klaar om bezwangerd te worden. De voorstelling is gemaakt door the one and only Hanna Bervoets en Firma MES. Dankzij die kleine blauwe vriend van je, krijg je € 4,- CJP-korting.

15 december

Hoewel de Christmas-lijst van Spotify waarschijnlijk iets anders beweert, is het toch echt zo dat Bach de mooiste kerstmuziek ooit maakte. Geniet van opzwepende koren en ontroerende aria’s bij Weihnachts Oratorium van Nederlandse Bachvereniging in TivoliVredenburg te Utrecht, uiteraard met CJP-korting die kan oplopen tot € 11,-.

16 december

De Grote Hummimummi Kerstspecial: probeer dat maar eens vier keer achter elkaar te zeggen. Verwacht een droogkomische film met kerstliedjes van Lee Towers en Douwe Bob tot Akwasi en De Likt in Het Ketelhuis te Amsterdam. Na afloop van de kerstspecial is er een Q&A met regisseur Mascha Halberstad en je krijgt € 1,- CJP-korting met je blauwe pas.

17 december

Kruip in de huid van Jedi, Chewbacca of Darth Vader met de originele kostuums, modellen, illustraties en voorwerpen uit de films bij STAR WARS Identities: The Exhibition. De expo is voornamelijk gebaseerd op de laatste zes films, maar ook de animatieserie The Clone Wars en Star Wars Episode VII: The Force Awakens™ uit 2015 worden niet vergeten. The Force is met je, want CJP geeft € 2,- korting op dit Star Wars-paradijs.

18 december

Ruut Weissman maakte van Fiddler on the Roof een modernere versie, met niemand minder dan Thomas Acda in de hoofdrol. Met If I Were A Rich Man en vele andere beroemde evergreens, gaat dit verhaal over de betekenis van familie en liefde in een stormachtige wereld. Het is een musical vol verdriet, maar ook met veel humor. Wat verwacht je anders van Thomas? Fiddler on the Roof is nu tijdelijk vooruit te boeken met 50% CJP-korting bij DeLaMar te Amsterdam. Houd je weer wat meer geld over voor je kerstcadeaus.

19 december

Flarden van sketches, absurdistische teksten, droogkomische typetjes, afgeblust met nul rode draad: dat is de avondvullende voorstelling van De Partizanen. Op 19 december gooien zij hun voorstelling in een kerstig jasje bij De Kleine Komedie en met je CJP-pas krijg je 50% korting. Da's leuk!

20 december

In het kader van ‘beter laat dan nooit’ wijdt Javier Guzman zijn nieuwe voorstelling volledig aan het voorstellen. We kennen hem natuurlijk allemaal als ex-verslaafde met crazy eyes die grappen maakt die net over de grens liggen van wat wel en niet kan. Maar hij heeft besloten zijn imago aan te passen, want zo hard en overweldigend is hij helemaal niet. Javier is aardig, beleefd en best in staat zijn hoofd koel te houden. Nog niet overtuigd? Ontmoet Javier en oordeel zelf. Met € 1,50 CJP-korting in het Diligentia.

21 december

Kijk even op de thermometer. Of anders Weeronline. Koud hè? Vanaf vandaag is het echt winter. Gelukkig brengt dit seizoen naast kou ook een van de leukste evenementen van het jaar. Wandel op 21 december maar eens door Amsterdam of Haarlem en gluur naar binnen bij de Zuiderkerk of kom lekker opwarmen bij St. Bavokerk. Meterslange tafels, heerlijk eten, dansers en acteurs die over de tafels rennen en vliegen: wat een spektakel. CJP geef nu € 7,50 korting op de Winterparade. Als je maar wel met je verkleumde handjes je CJP-pas laat zien.

22 december

Anton Tsjechov: de beste man ligt immers al ruim een eeuw onder de groene zoden, maar nog steeds wordt hij gezien als de vader van het korte verhaal en het toneelstuk. Alink en Plukaard hebben geprobeerd de werken van Tsjechov in een nieuw, ietwat prikkelender jasje te steken. Het toneelstuk As the world Tsjechov bevat de perfecte mix van de verhalen van Tsjechov en hun eigen herkenbare anekdotes én met je CJP-pas krijg je tot 50% korting op je ticket.

23 december

Wie denkt dat je naar Duitsland moet voor een goede kerstmarkt, heeft dat even mooi mis. Onze geweldige hoofdstad heeft een minstens zo te gekke kerstmarkt. Met warme chocolademelk om je handen op te warmen, glühwein en speciaalbier voor als je het nog steeds een beetje koud hebt en fijne bandjes voor het nodige muzikale vertier. Naast dit alles is er ook theater en zijn er Oud Hollandsche Sjoel Kampioenschappen. Trek je meest kerstige outfit aan en sleep je vrienden mee naar de Amsterdamsche Kerstmarkt. Als CJP’er heb je voor € 4,- een dagticket en voor € 6,- maakt je het hele weekend mee. Zo houd je genoeg geld over om daar flinke kerstinkopen te doen.

24 december

Billy: het regiedebuut van Theo Maassen is perfect geschikt voor kerstavond. Buikspreker Gerard vormt samen met zijn pop Billy al tien jaar een populair theaterduo. Ze trekken volle zalen, maar achter de scherm botert het wat minder. Op zondag 24 december is de voorpremiere te zien in Het Ketelhuis te Amsterdam. Met je CJP-pas krijg je € 1,- korting.

25 december

Deze winter kun je weer tot en met 5 maart 2018 naar het Nederlands IJsbeeldenfestival met € 2,- CJP-korting. Het festival pakt dit jaar mooier en grootser uit dan ooit met het thema Wereldberoemde verhalen. Meer dan honderd glasheldere ijsbeelden en witte sneeuwbeelden staan meters hoog in de ruimte. Allemaal sprookjesachtig verlicht door gekleurde lampjes. Perfect voor de kerst.

26 december

Bijzondere comedyacts, overweldigende acrobatiek en de nieuwste special effects zullen te zien zijn tijdens Tweede Kerstdag. We kunnen vooral niet wachten op de Belgische comedians Bert & Fred. Naast grappenmakers zijn het ook nog eens top-acrobaten met weergaloze stunts. Groot Kerstcircus Den Haag is geschikt voor zowel jong als oud. Dus of je nou je oma of achternichtje meeneemt: er is voor ieder wat wils! En om het nog leuker te maken: je krijgt € 7,50 CJP-korting met je pas op 2e rangskaartjes.

Natuurlijk kun je na Kerstmis ook nog genieten van een flinke CJP-korting op theatervoorstellingen, films, concerten, boeken en exposities.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.