Ontdek
Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Cultuur voor influencers
29 NOV 2017 • Door Rick van Veluw • Beeld: Frans van Bragt, Instagram • Meer blogs over Muziek Film Festival Expo

Cultuur voor influencers

Wil jij alleen cultuur snuiven als je er minstens 100 likes voor terugkrijgt? CJP presenteert acht cultureel verantwoorde Instagramhotspots!

Want laten we eerlijk zijn: als jij op een expositie rondloopt en de perfecte arty achtergrond ziet voor een geweldige selfie, dan twijfel je niet. Wij garanderen je wagonladingen likes als je op deze culturele hotspots een Insta-fotootje knalt. Misschien schop je het wel tot online influencer!

1. Hortus Botanicus Amsterdam (€ 4,- CJP-korting)

Deze tropische tuin is nog fotogenieker dan Laura Ponticorvo. Lig in pin-up pose voor gigantische varens, maak een selfie met een enorme palm of poseer voor de iconische roze muur met cactustuin. Your followers will love this!

Influencer at work.

2. EYE Amsterdam ( € 5,- CJP-korting)

Alsof er een ruimteschip is geland aan de overkant van het IJ, zo ligt EYE er bij. Als je op het pontje naar Noord staat is 'ie niet te missen. Modern, helwit, imponerend: een eyecatcher van heb-ik-jou-daar. Wát een Insta-parel.

This could be you.

3. Lantarenvenster ( € 1,50 CJP-korting)

Met twee vingers in de neus is Lantarenvenster de mooiste bioscoop van Nederland. Kom hier vooral ruim voordat je film begint, bestel een kop koffie en staar uit het raam naar de schepen op de Maas. Voor het maximum aantal likes stap je hier op een zonnige namiddag binnen, als het licht hemels naar binnenvalt.

Lekker aan het influencen.

4. Grasnapolsky ( € 5,- CJP-korting)

Radio Kootwijk is natuurlijk het hele jaar door een waar like-kanon. Tijdens Grasnapolsky wordt het allemaal nóg mooier als het gebouw prachtig wordt verlicht. Schiet hier een foto en je volgers zullen zich afvragen of je op de set van de nieuwe James Bond-film bent.

Als je me zoekt, ben ik aan het influencen.

5. TivoliVredenburg ( 20% CJP-korting)

Bij de bouw van TivoliVredenburg is ab-so-luut rekening gehouden met Instagram, daar durven wij onze handen wel voor in het vuur te steken. De nog altijd splinternieuwe popzaal barst immers van de Insta-hotspots: manshoge ramen met uitzicht over Utrecht, pimpelpaarse muren, pasteltinten op de muur. Wauw!

Sorry, maar mijn telefoon is net vastgelopen door een overdaad aan likes.

6. Scheepvaartmuseum (50% CJP-korting)

‘BITCH I’M ON A BOAT!’ Onze suggestie voor de caption onder de selfie die je schiet op de Oost-Indiëvaarder Amsterdam die voor het Scheepvaartmuseum in Amsterdam dobbert.

Influencing with my awesome hubby, bedoel je.

7. Kröller-Muller Museum ( € 5,45 CJP-korting)

Kunstkenners noemen het Jardin d’ Émail, wij noemen het een garantie op likes. Je kunt je haast niet voorstellen dat er nog geen Instagram bestond toen Jean Dubuffet deze zwartwitte ‘tuin’ ontwierp. Nestel je op een comfortabel plekje in de trekpleister van het Kröller-Muller en zie de likes binnenstromen.

Influencers op leeftijd.

8. Bonnefantenmuseum ( € 6,- CJP-korting)

Hadden we het net over een ruimteschip in Amsterdam, staat er in Maastricht ook gewoon een mindblowing futuristisch kunstwerk. In deze kathedraal van de toekomst schiet je vanuit elke hoek raak. Zet je telefoon in burst mode en uploaden maar!

Deze boy weet wel hoe hij moet influencen.

Dit is nog maar het topje van de Insta-ijsberg: CJP geeft korting op nog veel meer fotogenieke locaties. Overigens ook hartstikke leuk als je een rothekel hebt aan influencers en gewoon komt voor een goede film, mooie expositie of fijne voorstelling.

Comments

Gerelateerde kortingen

Grasnapolsky (uitverkocht)
€5,- CJP-korting

Grasnapolsky (uitverkocht)

Hét winterfestival

Tivoli Vredenburg

Start je klassieke fase

20%

LantarenVenster: concerten

De beste concerten in Roffa010 vind je hier

€ 1,50

LantarenVenster: film

Neem je CJP-pas mee op een wel heel voordelige biosdate

€ 1,50

Het Scheepvaartmuseum

Beleef de maritieme geschiedenis van A tot Z

50%

Kröller-Müller Museum

Bekijk voor een schijntje de kunstcollectie van Helene Kröller-Müller

€ 5,45

Bonnefantenmuseum

Met CJP bezoek je de stenen spaceshuttle van Maastricht voor weinig

€ 6,-

EYE Filmmuseum Amsterdam

Alles wat je moet weten over film leer je hier

€ 5,00