Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
8 telefoonhoesjes die je nodig hebt in je leven
10 NOV 2017 • Door Rick van Veluw • Beeld: EGOsketch • Meer blogs over Lifestyle

8 telefoonhoesjes die je nodig hebt in je leven

Waarom zou je een telefoonhoesje in de winkel kopen als je 'm ook zelf kunt ontwerpen?

 

Hier op CJP HQ woedt iedere dag een creatieve wervelstorm van heb-ik-jou-daar. Godzijdank kunnen we al die creatieve energie kwijt in fantastische blogs, dito kortingen en de beste events van de wereld. Deze dagen zijn we extra opgewonden, want we hebben een prachtige actie voor de menschen uit het vuur gesleept. Koop nu een CJP-pas en krijg er een telefoonhoesje van EGOsketch bij! En dan niet zomaar een telefoonhoesje, maar eentje die je zelf mag ontwerpen. Wij doen vast 8 voorzetjes:

1. Je favoriete kunstwerk

Schot voor open doel misschien, maar het resultaat is er niet minder om. Wie wil er nou niet de blits maken met de Victory Boogie Woogie van Mondriaan of De Schreeuw van Munch?  

2. Fijne dag/fijn weekend-plaatjes

Voor als je nog een cadeau nodig hebt voor je Facebook-verslaafde tante of zelf niet vies bent van de nodige ironie. Met Comic Sans en wat cliché stockphotos van katten en/of bloemen kom je een heel eind. Tip: voeg glitters toe.

3. Je idool

We konden helaas geen foto van je moeder vinden, dus daarom hebben we gekozen voor Kendrick Lamar en Taylor Swift. Zeg nou zelf: dit ziet er toch prachtig uit? 

4. Je favoriete serie

Andere mensen je goede smaak opdringen: wij doen niets liever. Als die ene vriend(in) nou nog steeds niet begonnen is aan de serie die jij al weken hartstochtelijk plugt, duw je hem/haar gewoon je telefoonhoesje onder de neus. Deze Stranger Things-variant is onweerstaanbaar.

5. De grappigste tweets

Handig dat je tweets voor de eeuwigheid kunt bewaren door ze te liken, maar geprint op een telefoonhoesje maak je ze pas écht onsterfelijk. Zorg dat iedereen deze hilarische The Killers-grap ziet en verlicht je vrienden met de beste drie tweets van Ronnie Flex. 

6. Kittens

Need we say more? Hoe slecht je dag ook is, met een schattige kitten binnen handbereik vergeet je al je zorgen. KIJK DAN HOE CUTE!

7. Throwback '98

Gaan al die crazy technologische ontwikkelingen je allemaal veel te snel en wil je gewoon wat ouds en vertrouwds? Zoek niet verder! Met het old school design van Windows 98 op je telefoonhoesje zit je gebakken. Optie 2 is werkelijk waar een pareltje. 

8. CJP-hoesje!

Hee, we snappen natuurlijk dat je zielsgelukkig bent met je (nieuwe) CJP-pas. Wagonladingen korting op cultuur, superleuke events en dan ook nog een CJP-website vol met allemaal inspirerende blogs. Waarom toon je je dankbaarheid niet met een customized CJP-hoesje?

Vind je deze 8 designs helemaal geweldig of wil je zelf aan de slag met het ontwerpen van jouw hoesje? Koop dan nu een CJP-pas en krijg er een telefoonhoesje van EGOsketch bij! 

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.