Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Tepel art
11 OKT 2017 • Door Zoë Heijke • Beeld: Lamilli • Meer blogs over Expo

Tepel art

We hebben er als het goed is allemaal twee en sommige van ons zelfs drie. Toch heerst er een tepeltaboe voor vrouwen op Instagram. Best gek, als je het ons vraagt. Gelukkig bestaan er mensen die de regels op creatieve wijze overschrijden. 

Wij doken in de wondere wereld van tepels en vonden bijzondere creaties die wel op social media zijn toegestaan.

1. Een nieuwe huid

De Second Skin-serie van body architect Esmay Wagemans is behoorlijk indrukwekkend én best leuk om op een spijkerbroek te dragen.

2. Tepel in een bakje

Met veel oog voor detail schilderde Tamara Stoffers tepels. Misschien zijn deze portretten nog wel intiemer dan gezichten.

3. Dop erop

De foto's van Marus Sperlich zijn kleurrijk, krachtig en je blijft er nét iets langer naar kijken. Dat is dan ook precies de bedoeling van de fotograaf.

4. Tepeltaboe

Het blijft gek. Mannen mogen hun harige (en minder harige) borst mét tepel op Instagram zetten, terwijl de vrouw haar tepel moet bedekken. Claire van der Mee vond daar een oplossing voor.

5. Om mee te nemen

Best bizar, een borst in een kipfilet-bakje. Maar eerlijk is eerlijk: dat maakt het werk van Dang Nguyen juist gaaf.

6. Met sneeuw bedekte tepels

Een beetje poedersuiker hier en daar. Dan mag de tepel wel op Instagram staan. 

Gelukkig hoeft in musea de tepel niet bedekt te worden. Bewonder kunstzinnige tepels in Rijksmuseum, Nederlands Fotomuseum, FOAM en andere musea door heel Nederland. Vergeet niet je CJP-pas mee te nemen, want daar scoor je een dikke vette korting mee.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.