Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Quiz: wat is jouw culturele eetlust?
24 OKT 2017 • Door Lika Verploegen • Meer blogs over Film Theater Expo

Quiz: wat is jouw culturele eetlust?

Je bent wat je eet, zo luidt het spreekwoord. Wat jij op een dag in je smoel stopt hangt onbewust samen met jouw smaak op cultureel gebied. Doe de quiz en bepaal waar jij binnenkort je culturele verlangens kan bevredigen. 

Een mierzoete expo of één dag volledig in het teken van chocolade. Een muzikale cabaretvoorstelling of een Japanse anime-film. Welke van de vier opties is het meest geschikt voor jou op basis van deze uiteraard zeer wetenschappelijk verantwoorde theorie?

 

BITTER Chocolate Stories kun je nu bezoeken in de Beurs van Berlage met € 2,50 CJP-korting. De expo Sticky Business is t/m 18 februari te zien in het Stedelijk Museum in Schiedam en daar kun je met € 4,50 CJP-korting heen. Your Name kijk je vanaf 2 november in Pathé Amsterdam, Den Haag en Eindhoven voor € 2,- minder. Herman In Een Bakje Geitenkwark bezoek je ook met korting. Die korting verschilt per theater, maar kan oplopen tot wel 50%.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.