Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
CJP's Cultuurknallers 43
23 OKT 2017 • Door Lika Verploegen • Meer blogs over Muziek Film Festival Theater Expo Lezen

CJP's Cultuurknallers 43

Kom een uurtje onthaasten met Pepijn Schoneveld, filosofeer over de impact van technologieĀ of bewonder vrouwelijk naakt in het Nederlands Fotomuseum. Onze Cultuurknallers!

Muziek

25 oktober: Tender
Magische liedjes met zwierige synthesizers, ritmische lyrics en dansbare percussie. Liefhebbers van HÆLOS, Zola Blood en Sohn moeten zeker een kaartje kopen.
Sugarfactory, Amsterdam // € 2,50 CJP-korting // Meer info

Tender - Machine

27 oktober: Skinny Lister
Deze band is de definitie van vrolijke folkmuziek. Met een breed repertoire, van opzwepende ballads tot oer-Engelse publiedjes, zullen ze de Sugarfactory uit haar dak laten gaan.
Sugarfactory, Amsterdam // € 2,50 CJP-korting // Meer info

Skinny Lister - This Is War

29 oktober: Jay Dee Made This Tour
Een prachtige ode aan misschien wel ’s werelds beste hiphopproducer, J Dilla. Verschillende artiesten, waaronder zijn broertje, touren door het land om dit muzikale genie te eren. Onwijs jammer dat J Dilla het zelf niet meer kan meemaken.
Paard, Den Haag // € 2,- CJP-korting // Meer info

J Dilla ft. Common & D'Angelo - So Far To Go

Film

Vanaf 26 oktober: Jigsaw
We dachten na zijn dood van hem af te zijn, maar Jigsaw weet na tien jaar terug te keren. Een bloedstollend, misselijkmakend en minstens zo luguber vervolg op de wereldberoemde horrorreeks Saw.
Lido, Leiden // € 0,50 CJP-korting // Meer info

Jigsaw Trailer

Vanaf 26 oktober: The Mountain Between Us
Na een vliegtuigcrash stranden Ben (Idriss Elba) en Ashley (Kate Winslet) in een verlaten gebied. Ondanks de kou waarin ze moeten overleven, springt er toch een vonk over tussen de twee.
Pathé, alle locaties // € 2,- CJP-korting // Meer info

The Mountain Between Us Trailer

Vanaf 25 oktober: White Sun
Chandra keert na tien jaar terug naar zijn geboortedorp in Nepal voor de crematie van zijn vader. Hij en zijn familie stuiten op een 'klein' obstakel: de kist komt vast te zitten op een berg. Dit leidt tot een ruzie tussen hem en zijn broer.
Filmtheater, Hilversum // € 2,- CJP-korting // Meer info

White Sun Trailer NL

Theater

T/m 28 februari: On Your Feet!
Een musical over het leven van Gloria Estefan, de zangeres die een comeback maakte na een zwaar ongeluk. Gooi die heupjes maar vast los, want wij voorspellen dat na twee minuten jouw benen al beginnen te kriebelen.
Beatrix Theater, Utrecht // 30% CJP-korting // Meer info

26 oktober t/m 7 april: Pepijn Schoneveld – Stante Pede
Tegenwoordig moet alles nu, nu, nu. We haasten te veel, vindt Pepijn Schoneveld. Gelukkig kunnen we een uurtje ontspannen tijdens zijn cabaretshow Stante Pede, waarin hij ons vertelt dat we eens wat meer in het moment moeten gaan leven.
Verschillende locaties // tot 50% CJP-korting // Meer info

Festival

25 tot 29 oktober: Impakt Festival: Haunten Machines & Wicked Problems
Tijdens het Impakt Festival kun je gezellig met kunstenares Tabita Rezaire, theatermaker Dries Verhoeven en schrijver Warren Ellis filosoferen over de impact van technologie. Ongetwijfeld een festival voor jou, want je kijkt nu op cjp.nl en maakt gebruik van internet, dus van technologie.
Verschillende locaties in Utrecht // Tot € 5,- CJP-korting // Meer info

Expo

Tot 17 december: De Collectie Belicht Door Jan Cremer
Schrijver, beeldend kunstenaar en fotograaf Jan Cremer heeft vanuit zijn fascinatie voor vrouwelijk naakt vijf foto’s uitgekozen. Meer hoeven we er niet over te zeggen. Want een collectie met naaktportretten van vrouwen, dat spreekt wel voor zich.
Nederlands Fotomuseum, Rotterdam // € 7,- CJP-korting // Meer info

T/m 26 november: Thuis
Beeldend kunstenaar Britt Dorenbosch heeft deze expo gebaseerd op het gevoel van ‘thuis’. Want wat betekent het eigenlijk om thuis te zijn?
Centraal Museum, Utrecht // € 7,50 CJP-korting // Meer info

Tot 26 oktober: The Materiality of the Invisible
Kunstenaars zijn eigenlijk ook een soort archeologen: ze leggen de onderhuidse structuur van de samenleving bloot. Van Eyck heeft daarom zes internationale kunstenaars met twee archeologische partners laten samenwerken. Deze expo is hier het prachtige resultaat van.
Marres Huis voor Hedendaagse Kunst, Maastricht // 50% CJP-korting // Meer info

Lezen

Oktober: Kevin Kwan – Rich People Problems
Heeft je goudvis last van zijn oog? Dan stuur je hem toch naar een plastisch chirurg. Dit en nog veel meer rare fratsen die rijke mensen uithalen, lees je in het derde deel van Kevin Kwans Trilogie Rich People Problems. We hebben trouwens ook een winactie met het boek. Check ‘m hier en doe mee.
The American Book Center, Amsterdam & Den Haag // 10% CJP-korting // Meer info

Vanaf oktober: Absolutely On Music: Conversations - Haruki Murakami, Seiji Ozawa & Jay Rubin
Bestselling auteur Haruki Murakami en voormalig dirigent Seiji Ozawa gaan met elkaar in gesprek over muziek. Van Brahms tot Beethoven en pop-up orchestra’s tot opera’s: alles komt aan bod.
The American Book Center, Amsterdam & Den Haag // 10% CJP-korting // Meer info

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.