Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
CJP laat je bankrekening groeien
26 OKT 2017 • Door Lika Verploegen • Meer blogs over Lifestyle

CJP laat je bankrekening groeien

Het einde van de maand is weer aangebroken. Een ezel stoot zich wel degelijk twee keer aan dezelfde steen, want je moet opnieuw op een houtje bijten. CJP heeft een handvol efficiënte tips om je uit de schulden te helpen.

Minder werken is geen optie, want aan geld heb je niks als je geen vrije tijd hebt. Je kunt ook proberen minder expo's, concerten en films te bezoeken. Nee, laat maar, dat gaan we niet doen. Maar wat dan wel?

Eet bij vrienden/familie

Laat terloops vallen dat je een beetje krap bij kas zit wanneer je bij je moeder op bezoek bent. Vanuit haar moederinstinct borrelt natuurlijk de intense behoefte om jou vet te mesten op en binnen no time word je bedolven onder *vul in: jouw lievelingseten*. Je mag van haar het ouderlijk huis niet verlaten tot ze je zo rond als een tonnetje heeft gevoerd.

Geld vragen voor een oud rapport

Pak je oude rapport. Ga langs opa en oma en hopelijk kun je er nog wat euro’s voor vangen. Weten zij veel dat je al tien jaar van de middelbare school bent en inmiddels een vast contract in the pocket hebt.

De jongens van Streetlab gingen kijken of dit zou werken

Statiegeld

Kom van die luie reet en breng eens een keer die stapel bierkratten weg. We begrijpen dat het confronterend is om zo oog in oog te staan met je overmatige drankgebruik, maar waarschijnlijk kun je er nog wat centen voor terugkrijgen bij de plaatselijke supermarkt.

Iemand aanklagen

Misschien werkt dit vooral in Amerika, maar niet geschoten is altijd mis. Je kan bijvoorbeeld Usher aanklagen, omdat hij je herpes heeft gegeven (£10.000.000). Of je vrouw, omdat je dankzij haar een lelijke baby hebt gekregen (£80,000). Of de makkelijkste: McDonalds aanklagen, omdat je maar één servet bij je bestelling hebt ontvangen (£1.000.000).

Film je break-up

Als Enzo Knol het kan, dan kun jij het ook. Probeer de reden voor de breuk wel zo vaag en dubbelzinnig mogelijk te formuleren. Herhaling werkt ook vaak goed (hoe krijg je anders die tien minuten vol?). Zet ook nog even een tissuedoos neer en probeer een paar tranen uit je ogen te persen. Sensatie, sensatie, sensatie!

Een CJP-pas kopen

Dit zijn natuurlijk uiterst bruikbare tips, maar mocht je geen seks met Usher willen of alcoholverslaving hebben: koop gewoon een CJP-pas! De makkelijkste manier om flink wat euro’s op cultuur te besparen.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.