Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Concertvoorpret: deze shows worden legendarisch
26 SEP 2017 • Door Rick van Veluw • Meer blogs over Muziek

Concertvoorpret: deze shows worden legendarisch

Wat is er nou leuker dan vol verwachting concertkaartjes kopen en je wentelen in voorpret? Precies: niks. CJP tipt soon to be legendarische shows op vaderlandse poppodia.

De komende weken gaat het namelijk he-le-maal los in de Melkweg, Rotown en De Helling. Sta samen met ons vooraan bij deze shows:

Yumi Zouma – zondag 15 oktober in Sugarfactory, € 2,50 CJP-korting

Zenuwachtig, gestresst of zit je niet helemaal lekker in je vel? Yumi Zouma biedt uitkomst. Dit viertal uit Nieuw-Zeeland maakt gewichtloze droompop met een fijn retro-randje die al je zorgen transporteert naar een andere dimensie.

YG – maandag 16 oktober in de Melkweg, € 2,50 CJP-korting

Zijn FDT (Fuck Donald Trump) is inmiddels hét protestnummer in de VS voor iedereen die een rothekel heeft aan de Amerikaanse president. Neem je middelvinger mee naar de Melkweg en bounce op de west coast rap van YG, die nog veel meer in zijn mars heeft dan protestsongs.

Hurray For the Riff Raff – vrijdag 27 oktober in Doornroosje, 20% lastminute CJP-korting

Alynda Segarra gaat net zo goed de barricades op, alleen doet zij dat met americana en rootsmuziek. The Navigator is een sterke conceptplaat over haar roots in Puerto Rico en wat het betekent immigrant te zijn. Na een liveversie van Pa’lante zul je met opgeheven vuist Doornroosje uitlopen.

Roxeanne Hazes – zondag 5 november in De Helling, € 2,50 CJP-korting

Dochter Dré heeft zich met succes bevrijd uit het Hazes-schnabbelcircuit en maakt indruk met haar album In Mijn Bloed: vlotte pop met levenslied-snik. Zie Roxeanne begin november in een grote bontjas in het Utrechtse poppodium De Helling.

Songhoy Blues – zaterdag 11 november in BIRD, tot € 5,50 CJP-korting

Timboektoe klinkt als een stad uit een sprookje, maar Songhoy Blues komt er toch echt vandaan. De Malinese woestijnbluesrockband mag Damon Albarn, Julian Casablancas en Iggy Pop tot hun fans rekenen. Wedden dat jij na hun stomende show in BIRD ook in dat rijtje staat?

Big Thief – maandag 13 november in Rotown, € 2,50 CJP-korting

De stem van Adrianne Lenker is een geschenk van God, net als de 24-karaatsliedjes die ze schrijft. Als Big Thief zingt ze dikke lagen kippenvel op je armen met rauwe folkparels die soms rocken en dan weer kabbelen. Geen reden om er niet bij te zijn in Rotown.

Rondé – zaterdag 25 november in het Paard, € 2,50 CJP-korting

Recht je rug en steek die kin de lucht in bij Rondé in het Paard. De Nederlandse band maakt grootse pop die mensenmassa’s verheft en opzweept met leuzen als We Are One. Komt allen tezamen in deze Haagse popzaal en brul mee. 

Weval – donderdag 14 december in het Patronaat, € 2,50 CJP-korting

Hoe verder het concert weg is, hoe groter de voorpret. Wij kijken al even uit naar de show van Weval in het Patronaat: dit jaar hoorden we een spannend nieuw geluid (Metazoa) en live is het Nederlandse dance-duo zo mogelijk nóg spannender.

Je gelooft het misschien niet, maar je krijgt op al deze concerten CJP-korting! Sowieso scoor je bij heel veel poppodia in Nederland vaste CJP-korting: check hier bij welke poppodia je minder betaalt met zo’n heerlijk blauw passie.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.