Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
C. Bezoekt: Singer Laren
25 SEP 2017 • Door Sophia Blijden • Beeld: Titia Hahne • Meer blogs over Muziek Theater Expo

C. Bezoekt: Singer Laren

Wie voorheen naar Laren kwam om cultuur te snuiven, ging voor de kunst het museum in, of genoot van het theaterprogramma. Met de nieuwe verbouwing probeert Singer Laren de twee kunsten meer te combineren. Dat móest CJP van dichtbij bekijken.

Lang, lang geleden bouwden Anna en William Singer een huis in Laren. Hij kon uren in zijn atelier spenderen, zij was helemaal gek op muziek. Twee creatieve werelden die elkaar raakten binnen de muren van… een gigantische villa. Nu, meer dan honderd jaar later, voert Singer Laren opnieuw uit wat de lovebirds toen al deden. Muziek, theater en kunst is namelijk zoals macaroni met kaas: het gaat prima apart, maar samen is het veel lekkerder.

De gezamenlijke ingang brengt je nu in de grote hal, waar je in het café kunt ouwehoeren over de voorstelling en je museumbezoek. Het nieuwe programma gaat de collectie in het museum combineren met een voorstelling in het theater. De beeldentuin, ontworpen door Piet Oudolf, is gratis te bezoeken voor iedereen. En dan hebben we het nog niet eens over het nieuwe theater gehad. Stoelen die in elk licht anders kleuren, een podium dat de artiest dichter bij het publiek brengt en akoestiek waar je 'u' tegen zegt. Singer Laren slaat een nieuwe weg in en wij zijn helemaal verkocht.

Zelf meemaken? CJP geeft nu € 2,50 CJP-korting op het theater en € 5,- op het museum.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.