Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Met je dagboek onder de douche
24 AUG 2017 • Door Zoë Heijke • Beeld: Lilian de Vrueh • Meer blogs over Lezen

Met je dagboek onder de douche

Je bent er ontelbare keren aan begonnen, maar maakte het nooit af: een dagboek. De pagina's bleven leeg wegens een inspiratieloos hoofd en lak aan discipline, maar dat is verleden tijd met Wreck this Journal.

Keri Smith bedacht een oplossing voor alle falers en haters. Ze creëerde een boek met opdrachten, die je overal mee naartoe moet nemen. In de trein, naar een hoorcollege en zelfs onder de douche. Wij dagen je uit om dit dagboek wél af te maken en natuurlijk laten we je niet in de steek. Hieronder vijf afgemaakte Wreck this Journals ter inspiratie én een waardebon van €10,- cadeau bij aankoop van een CJP-pas. Da's leuk!

1. Van dagboek naar rugzak

 2. Klein kunstwerk

3. Alle remmen los

4. Scary diary

5. Na drie jaar zwoegen is hij eindelijk af

Met Wreck this Journal van Keri Smith worden de laatste zomerweken ineens een continue piek van creativiteit en plezier. Koop nu een CJP-pas en krijg er een ABC-waardebon ter waarde van € 10,- bij. Precies genoeg om Wreck this Journal in huis te halen.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.