Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Korting pakken doe je buiten
16 AUG 2017 • Door Rick van Veluw • Meer blogs over Muziek Film Festival Theater Expo

Korting pakken doe je buiten

De zomer van 2017 zal niet de boeken in gaan als de mooiste ooit, maar wel als de cultureelste ooit. Flaneer door beeldentuinen, kijk een film in de buitenlucht of ga los op een festival met dikke vette CJP-korting!

Als het buiten heerlijk weer is, heb je niet zoveel zin in een bedompte bioscoop of een donkere expositieruimte. Dan wil je tannen terwijl je cultuur vreet. Hier acht culturele uitstapjes met CJP-korting die 100% buiten plaatsvinden.

1. De tuinen van het Rijksmuseum (gratis)

In Amsterdam hebben ze de boel gewoon buiten gezet. Deze zomer bewonder je twaalf beelden van de Franse kunstenaar Jean Dubuffet tussen het groen van het Rijks. Ideaal voor een wandeling in de namiddag, helemaal omdat het je niets kost.

2. Bios in de buitenlucht (€ 2,- CJP-korting)

Hoe noem je een buitenbioscoop? Gewoon plain and simple ‘Bios in de buitenlucht’. Zo doen ze dat in Den Haag bij Humanity House. Op het terras van het museum worden tot en met eind augustus de pareltjes van afgelopen IDFA vertoond. De enige echte juffrouw Kiet komt zelfs langs!

3. Julius Caesar in het Amsterdamse Bostheater (€ 4,- CJP-korting)

Overvliegende Jumbo-jets daargelaten, is het Amsterdamse Bos deze zomer het domein van de Romeinen. Orkater speelt hier een bloedstollende versie van Julius Caesar met onder andere Mathijs van de Sande Bakhuyzen en Charlie Chan Dagelet.

4. Encore Festival (€ 5,- CJP-korting)

Schreeuw ‘raindrop!’ op Encore Festival en het publiek antwoordt ‘droptop!’. Je begrijpt: voor regen zijn ze hier niet bang. Met Migos en Tory Lanez heeft het festival op de NDSM-werf twee headliners van heb-ik-jou-daar en dan komen o.a. Stefflon Don, Jonna Fraser, Maleek Berry en Kevin ook nog eens langs.

5. De Parade (€ 4,- CJP-korting)

Al jaren een vaste waarde in de CJP-zomer: de Parade. Van een buitje of hittegolfje op z’n tijd worden ze bij de Parade niet warm of koud. Dit theaterfestival reist al de hele zomer rond als een rusteloze nomade en heeft in het Martin Luther Kingpark in Amsterdam haar laatste oase gevonden.

6. Beeldentuin in het Kröller-Müller Museum (€ 5,45 CJP-korting)

Een permanente buitenattractie is de beeldentuin van het Kröller-Müller Museum. Hier kun je gerust ieder seizoen komen aanwaaien op je witte fietsje, want het is altijd weer anders. Met die 25 hectare aan beeldentuin ben je bovendien wel even zoet.

7. Pllek: Going Places (€ 3,50 CJP-korting)

Voor mensen die sparen voor ‘die ene grote reis’ en daarom deze zomer lekker in Nederland blijven plakken. Dankzij Pllek: Going Places wordt je toch een avond meegenomen naar verre oorden, met aanstaande zaterdag een Fiesta Latinoamericana inclusief mini-expo, filmscreening en live muziek.

8. Lollapalooza Berlin (€ 20,- CJP-korting)

Dit stadsfestival strooit met de grootste namen alsof het niks is. Deze september komen o.a. Mumford and Sons, The xx, Hardwell, Foo Fighters, London Grammar en Michael Kiwanuka naar Berlijn. Een betere combi citytrip + festival ga je niet vinden.

Het heeft niet aan ons gelegen als je zo dadelijk terug kijkt op een saaie zomer. Valt het weer nou enorm tegen, dan hebben we nog veeeeeel meer indoor-kortingen om deze maanden hard op te gaan.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.