Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Goed? Geld terug!
08 AUG 2017 • Door Rick van Veluw • Beeld: Pixabay, Wikimedia • Meer blogs over Lifestyle

Goed? Geld terug!

Een laptop kopen en bij de kassa al geld terugkrijgen? Ja, dit bestaat. Met CJP Cashback krijg je bij aankoop je cash back en houd je geld over voor andere belangrijke dingen des levens (cultuur bijvoorbeeld).

Zoals een huisfeestje waar je in plaats van goedkoop pils alleen speciaalbier schenkt. Of je besteedt dat bespaarde bedrag aan een beamer om de filmavonden in je studentenhuis naar een hoger plan te tillen. Of je koopt een CJP-pas! Het principe van CJP Cashback is simpel: koop een product bij een van onze kortingspartners en krijg een deel van je aankoopbedrag zo, hupsakee, teruggestort op je rekening. Dit zijn de beste deals én de beste ideeën om die euro’s gelijk weer te spenden (want kapitalisme):

Amac

De korting: Het kroonjuweel onder de cashbackkortingen is toch wel de Amac-webstore. CJP’ers krijgen hier de hoogste korting van Nederland op een Mac: maar liefst 11%! Stel: je koopt een Macbook van € 1.499. Met CJP Cashback krijg je gelijk € 164,89 teruggestort op je rekening.
How to spend it:  Op het Ik Heb Een Nieuwe Macbook-feestje dat je geeft, serveer je Apple-cider, Mac-'n-cheese en iChips.

Ik heb een nieuwe MacBook en hij was vet goedkoop yesss!!!

Mediamarkt

De korting: Ook de Mediamarkt is down met CJP. Wat je ook aanschaft bij deze elektronicagigant, je krijgt altijd 5% cashback. Dus: ga voor de JBL Everest 700 koptelefoon van € 149,- et voilà, € 14,90 terug op de bank.
How to spend it: Verras je huisgenoten op een saaie dinsdag met het appje dat jij een keer kookt en zet een luxe risotto op tafel. Drie keer raden wie die week nooit meer hoeft af te wassen.

Your huisgenoot be like 'vet lekkere risotto man thumbs up'.

Microsoft

De korting: De nieuwste oogappel van Microsoft is hun Surface-laptop. Het gewone volk betaalt € 1.149,- voor dit wonderlijke stukje techniek, CJP’ers krijgen na aankoop € 137,88 terug in hun digitale portemonnee.
How to spend it: Maak van de woonkamer een speelparadijs! Koop een bad en duizend gekleurde ballenbakballen en de gezamenlijke huiskamer zal nooit meer hetzelfde zijn.

Een nieuwe laptop maakt je blij.

Hollandia

De korting: Stop met zoeken naar weer een stadsbarrel: jij verdient een nieuwe fiets. Als je slim bent, koop je een Hollandia: CJP’ers krijgen daar 20% van hun aankoopbedrag terug. Zo betaal je voor de Hollandia Student € 229,-, maar is het cashbackbedrag € 45,80!
How to spend it: Wat doe je als je net geen vijftig euro hebt? Logisch: bel je crush/date/scharrel/fling/moeder en trakteer hem/haar op een avondje uit eten.

Pun intended.

iUsed

De korting: Niet iedereen hoeft een spiksplinternieuwe iPhone of Mac. Dat snappen ze bij iUsed, waar ze refurbished Apple-producten aanbieden voor een lage prijs. Wat dacht je van een opgelapte, gifgroene iPhone voor € 199,- met € 15,- cashback (7,5%)?
How to spend it: Soms moet je een financieel meevallertje gewoon investeren in bier. Rondje van mij!

Is toch geen geld voor een gifgroene iPhone?

Tweedehandsnotebook.nl

De korting: Dreigt je studieschuld nu wel echt gevaarlijk hoog te worden? Dan is er tweedehandsnotebook.nl: hier koop je prachtig opgeknapte laptops voor een bodemprijs. Met CJP Cashback zak je verder door die bodem: een HP Elitebook van € 229,- met € 27,48 cashback (12%).
How to spend it: Dit is het appeltje voor de dorst dat je nodig hebt als je zwak en berooid over een festivalterrein hobbelt. Zet je euro’s om in muntjes, koop een veel te dure biologische steenovenpizza en bestel een extra grote mojito. Treat yoself!

Dit is dus ook CJP Cashback: lekker mojitos drinken omdat je zoveel geld overhoudt.

Dit is nog maar het topje van de ijsberg: op cashback.cjp.nl vind je nog veel meer cashback-kortingen die het leven goedkoper en leuker maken. Houd de site scherp in de gaten, want de komende tijd komen er nog veel meer cashbackpartners bij.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.