Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Alles gaat mis
03 AUG 2017 • Door Zoë Heijke • Meer blogs over Theater

Alles gaat mis

Als je denkt dat jij een bende van je leven maakt, think again. Theatervoorstelling Geen Paniek! maakt er een nog grotere chaos van. Om je daar alvast op voor te bereiden, zetten wij vijf tenenkrommende podiumervaringen onder elkaar.

In theatervoorstelling Geen Paniek! zie je hoe problemen van o.a. Tjitske Reidinga, Peter Blok en Dick van den Toorn zich continu opstapelen. Van bizarre liefdesverhalen en ruzies tot een wankelend decor. Eén ding is zeker: niets gaat goed. Na het zien van deze vijf mislukkingen op het podium ben jij klaar voor een echte chaotische bende.

5. Struikelkoningin

Vallen op het podium: een grote angst voor menig mens. Actrice Jennifer Lawrence is er inmiddels wel aan gewend. Tijdens de Oscaruitreiking in 2013 wilde zij haar prijs in ontvangst nemen - voor haar rol in Silver Linings Playbook - toen ze op de trap van het podium over haar jurk struikelde. Niet veel later glijdt ze tijdens de premiere van The Hunger Games uit op de rode loper. Oeps!

4. Akward

Het optreden tijdens de traditionele nieuwjaarsviering op Times Square verliep voor zangeres Mariah Carey niet zoals gepland. Haar zang liep alles behalve synchroon met de muziek, waardoor ze het hele nummer ongemakkelijk op het podium bleef staan. Uiteindelijk werd Mariah genoodzaakt om de rest van het concert te playbacken. Gênant!

3. Wapperende haren

Tijdens een concert in Montreal bleef Beyoncé met haar lange lokken in de ventilator steken. Flawless als ze is, zong Beyoncé haar nummer verder alsof er niets aan de hand was. Het blijkt nog knap lastig om het wapperende haar van Hans Klok te imiteren.

2. In vuur en vlam

The King of Pop ging letterlijk door het vuur voor zijn optredens. Tijdens een commercialopname van Pepsi knalt het vuurwerk iets te vroeg uit de installatie, waardoor het haar van Michael Jackson in de brand vliegt. He's on fire!

1. The show must go on

Tommy Cooper, je weet wel: die man met dat gekke rode hoedje. De Engelsman had het zeldzame vermogen om zijn publiek aan het lachen te maken met enkel zijn onhandigheid. Tijdens een live-uitzeniding van de BBC krijgt hij een acute hartstilstand en valt hij dood neer op het podium. Het publiek denkt dat het bij de show hoort, en begint te schateren van het lachen. Iets met stoppen op je hoogtepunt? 

En? Ben je klaar voor een chaotische theaterervaring? Met je CJP-pas scoor je met maar liefst 50% lastminute korting een kaartje voor Geen Paniek! Wees snel, want je krijgt niet iedere dag de kans om voor de helft van de prijs weg te zinken in de rode stoelen van DeLaMar.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.