Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Den Haag in de spotlight
26 JUL 2017 • Door Sophia Blijden. Beeld: Tom Roeleveld. • Meer blogs over Shoppen

Den Haag in de spotlight

Oh, oh, Den Haag. De stad van… heel veel CJP-korting! We lichten een aantal van onze favoriete adresjes uit waar jij terecht kunt voor je dagelijkse dosis cultuur.

CJP geeft zo veel korting dat het voor CJP’ers soms lastig is om de bomen door het culturele bos te zien. Hoewel Amsterdam als het creatieve epicentrum van Nederland wordt beschouwd, is er in Den Haag ook een heleboel te doen op het gebied van kunst, theater, film en muziek. Hoog tijd om Den Haag eens in de spotlight te zetten.

Musicon

Geloof niet wat ze zeggen. Groter is lang niet altijd beter. Tuurlijk is het vet om een artiest als Beyoncé in de Ziggo Dome te zien optreden, maar ook Queen B is ergens begonnen. Hoe vet, als je bands die over een paar jaar super populair zijn, nu spot in een knus poppodium in Den Haag? Musicon aan de Soestdijksekade is daarvoor dé plek. Ontdek nieuwe bands, maak vrienden voor het leven of schreeuw de longen uit je lijf tijdens de legendarische karaokeavonden. Voor elke muzieksmaak is er een avond waarop jij terecht kunt. Als je slim bent neem je je CJP-pas mee, want op geselecteerde concerten krijg jij 10% korting. Op naar Musicon, to spot the next big thing.
10% CJP-korting // Meer info

Bios in de buitenlucht

Als de zomer meewerkt, is het heerlijk om op groot scherm een film te kijken in de buitenlucht. Ook het Humanity House doet met de openluchtbioscoop-gekte mee. Elke donderdag in de maand augustus draaien zij een indrukwekkende documentaire en jij kunt daarbij zijn met € 2,- CJP-korting. De avond wordt ingeleid door iemand die op een of andere manier bij de docu betrokken is. Op het programma staan onder andere De Kinderen van Juf Kiet, Singing with Angry Bird en The Good Postman. Elke documentaire gaat over hoop. Nu nog hopen op lekker weer en dan zitten we helemaal gebakken.
€ 2,- CJP-korting // Meer info

Theater PePijn

Dit kleine theater aan de Nieuwe Schoolstraat heeft een interessante geschiedenis. Wist je dat de roots eigenlijk in Leiden liggen? Oprichter Paul van Vliet studeerde in de sleutelstad en maakte deel uit van het Leidsch Studenten Cabaret. Uiteindelijk belandden ze in Den Haag, waar grote namen als Youp van ’t Hek en Hans Liberg het podium in hun vroege jaren beklommen. Inmiddels werkt het theater samen met Diligentia en hebben ze acts geboekt waar je het loeiheet van krijgt. Als je nu alvast het programma bekijkt, weet je zeker dat je na de zomer getuige bent van de beste dans en theaterstukken.
€ 1,- CJP-korting // Meer info

Mondriaan to Dutch Design

Niet om iemand zich rot te laten voelen, maar als het je nu nog niet is opgevallen dat door heel Nederland rode, gele en blauwe vlakken op gebouwen en winkels zijn geplakt, heb je echt onder een steen gelegen. Naúúurlijk is dat vanwege het honderdjarig bestaan van De Stijl. De kunststroming die genieën als Mondriaan en Theo van Doesburg een platform gaf om hun ideeën te delen met de rest van het land. Het Gemeentemuseum van Den Haag viert dit feest met drie tentoonstellingen over deze abstracte kunst. Altijd al benieuwd naar geweest? Dit is hét jaar om dat eens te gaan checken.
€ 3,50 CJP-korting // Meer info

American Book Center

Je hebt mensen die het hele jaar door te druk zijn om een boek te lezen, maar zodra de zomervakantie aanbreekt opeens tien exemplaren per week verslinden. Ben jij er ook zo eentje? Dan is American Book Center een goede tip. Het aanbod Engelstalige boeken is enorm. Soms glip je onderweg naar de tram de winkel in, om vervolgens een uur later buiten te staan met een voorraad waar elke docent Engels jaloers van wordt. Gelukkig ben jij een stuk goedkoper uit, want met je CJP-pas krijg je 10% korting op boeken, tijdschriften en meer.
10% CJP-korting // Meer info

Dit is de ABC in Amsterdam

WAAR

Waar? Nee, WAAR. Waar zit die winkel dan? Onder andere in Den Haag. WAAR is de plek waar je heen gaat om duurzame en ecologische producten te kopen. Een herbruikbaar boterhamzakje? WAAR heeft het. Planten die tegelijkertijd de lucht in je kamer zuiveren? Hebben ze ook. Een tas gemaakt van oude brandslangen? Ja, zelfs de modieuze hipsters onder ons kunnen er terecht. Niet alleen leuk voor jezelf, maar ook top om aan iemand cadeau te doen. Wat is jouw favoriet?
10% CJP-korting (behalve op etenswaren) // Meer info

CJP's Sharona en Ellis laten hun favoriete spulletjes zien

Plan snel een tripje naar Den Haag of ontdek je eigen stad opnieuw en opnieuw. Naast onze favoriete adresjes van dit moment zijn er nog veel meer plekken in Den Haag waar je korting scoort. Check bijvoorbeeld Madurodam, het Museon of Panorama Mesdag.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.