Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
CJP Inspirators: de laatste keer
19 JUN 2017 • Door Elize Kerseboom • Advertorial • Meer blogs over Lifestyle

CJP Inspirators: de laatste keer

Na een succesvol CJP Inspirators-jaar sluiten we het project in de huidige vorm af na de juli-tips. Over een paar maanden komen we terug met een nieuwe invulling, waarover later meer. Voor nu blikken we terug op een inspiratievolle tijd!

Bijna een jaar geleden lanceerden we voor CJP’ers én niet-CJP’ers een tof project: CJP Inspirators. Abonnees ontvingen persoonlijke cultuurtips van inspirerende, bekende mensen. Zoals Hardwell, Hanna Bervoets en Lucky Fonz III. Ze stuurden ons van hot naar her, voor nieuwe ervaringen en onvergetelijke herinneringen. 

Tips van de kenners
Op maximaal vijf Inspirators kon je je inschrijven, die elke maand weer één tot drie culturele tips in je mailbox dropten. Met theater-, film-, boek-, festival-, muziek,- events- en andere cultuurgerelateerde tips voorzagen de BN’ers iedereen van de beste eropuit-lijstjes. Een soort ANWB evenementen-gids.

Dat aanraden deden de Inspirators niet zomaar: iedereen kwam met toffe anekdotes, herinneringen of beschrijvingen rondom hun tip. Zo vertelde Lucky Fonz III bij het aanbevelen van de band Chinup dat hij en de zanger way back gingen: frontman Harmen bleek een goede vriend die Lucky de undergroundmuziek-mentaliteit heeft bijgebracht. Harald Dunnink, mede-oprichter van De Correspondent kwam met de meest uiteenlopende tips, waaronder vaak ook een buitenlandse. Van New York tot Berlijn: Harald wist de obscuurste plekjes aan te wijzen. 3FM-dj en muziekfanaat Frank van der Lende stuurde ons naar elke uithoek van het land voor nieuwe maar ook gevestigde, oudere bandjes en Hanna Bervoets wist je de keuzestress in de boekhandel te ontnemen door juweeltjes voor je uit te kiezen. Kunstkijkers Ko & Kho maakten hun passie voor kunst elke maand weer voelbaar en Teun Luijkx blijkt al-tijd weer up to date te zijn van de tofste theatertips. Van Jet van Nieuwkerks foodie-tips tot Howard Komproes comedy-aanbevelingen: de lijst gaat door en door.

Maar nu…
Met de zomer voor de boeg is het straks tijd voor iets nieuws. CJP Inspirators kende veel enthousiaste leden en zelf werden we ook erg blij van de toffe tips die BN’ers de afgelopen maanden samen met ons uitstuurden. Daarom zoeken we momenteel naar een manier om CJP Inspirators een nieuwe invulling te geven. Dus blijf cjp.nl in de gaten houden voor alle updates! Voor nu een te gekke zomer gewenst vol festivals, films, boeken, expo’s en theatervoorstellingen die je onvergetelijke herinneringen zullen geven.

Met CJP krijg je korting op cultuur. Nog geen pas? Schaf hem nu aan!

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.