Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Veel aan je kop met een koptelefoon
09 MEI 2017 • Door Valerija Denaityte • Beeld: Imgur • Meer blogs over Shoppen

Veel aan je kop met een koptelefoon

Als muziek-connaisseur krijg je het nog wel eens aan de stok met een geliefd item: de koptelefoon. Gelukkig weet Gerrard Street raad.

Comfort-niveau

Probleem: Menig muziekfanaat luistert altijd en overal muziek! Hoe kom je anders een studeersessie in de bieb of een treinreis van Middelburg naar Groningen door? Je geniet van het uitzicht en de muziek, maar na een paar uur begint het: de marteling. Wanneer de conducteur langskomst ben je zo aardig om je oortjes uit te nemen. Wat doet het pijn! Dat hoort toch niet?
Oplossing: Niks in je oor, behalve de muziek. De zachte oorkussens van de Gerrard Street koptelefoon hebben ‘memory foam’. Dit betekent dat de kussens na een tijdje de vorm van je oren overnemen.

Pijn tussen de oren? Mijn pijn zit in mijn oren, vriend.

Sound of music

Probleem: Als je naar je favoriete tracks luistert, wil je daar natuurlijk het beste geluid bij. Óók als de omgeving lawaaierig is. Je zet het volume steeds hoger, maar hoger volume betekent meer kans op gehoorschade. Wetenschappers van de column Dear Science raden dan ook aan om een goede koptelefoon te kopen waarmee je met het geluid - op gemiddeld niveau - geniet van die lekkere beats. The hiiills are alive, with the sound of music!
Oplossing: Gerrard Street heeft voor hun koptelefoon samengewerkt met Scheek Loudspeakers. Hun missie is om een fenomenale sound te bezorgen, waarmee jij geen gehoorschade oploopt en ondertussen tóch maximaal van je muziek geniet.

Muziek is magie

Wat een domper, die demper

Probleem: Met je koptelefoon op of je oordopjes in wil je het liefst helemaal in de sounds verdwijnen. Gaat dus wat lastig, wanneer je de hyperactieve scholieren tijdens je busreis maar blijft horen. Neem nou Apple Earpods: mooi stukje technologie, maar voor die dertig euro verdwijn je niet naar een andere wereld. Soms is het handig om de buitenwereld te horen, bijvoorbeeld als je op de weg moet letten, maar soms wil je samen met die artiest terugkeren in je eigen wereld.
Oplossing: Let the music play, het is alleen jij en je afspeellijst/album/track. Je hebt geen last van de buitenwereld met de koptelefoon van Gerrard Street op.

Wát zei Sandra nou tegen Cecilia?

Pats boem kapot

Probleem: Soms ren je, vallen de oortjes uit je zak en buigt je plug zo, dat je hem niet meer in je apparaat krijgt. Koptelefoons gaan iets te vaak kapot: van een gescheurde kabel of een niet te definiëren defect aan de binnenkant. Één ding wat je van ondergetekende kunt aannemen: rijst wekt je oordopjes na een koffie-debacle niet meer tot leven. Sorry.
Oplossing: Een Gerrard Street koptelefoon kan helaas ook stuk, maar goed nieuws: je kunt hem uit elkaar halen en het kapotte onderdeel opsturen. Gratis en voor niks ontvang je vervolgens een nieuw onderdeel.

Alicia, these headphones are on fire!

$ave That Money

Probleem: Na al dat gezeur met je (niet) goedkope oortjes overweeg je misschien een kwaliteitsinvestering. Wil je een hippe accessoire zoals een koptelefoon van Beats of Marshall, een muziek-monster van JBL of misschien een oase van stilte met Sony, Sennheiser of Bose? Het hoeft niet allemaal duur te zijn, maar als je het budget hebt, kun je deze Sony koptelefoon van ruim € 2.199,- kopen. En dan nóg kan ‘t kapot! Er lijkt geen einde aan de koptelefoon-terror te komen.
Oplossing: We hebben Gerrard Street al een beetje de hemel in geprijsd, maar het mooiste komt nog: je krijgt deze goede koptelefoon voor een prikkie. Zijn werkelijke waarde is € 250,-, maar binnen een soort lease-constructie zet je ‘m als CJP’er al op voor € 5,- per maand.

Bitch better save my money

Wat Spotify doet voor al je favo albums doet Gerrard Street voor koptelefoons. Voor een CJP-prijs van € 5,- per maand heb je iets van hoge kwaliteit, met onderdelen die te vervangen en upgraden zijn. Dus waar wacht je nog op, volg de link en scoor die korting! (Psst: de mensen van Gerrard Street zijn bezig met het crowdfunden van een nieuw en draadloos model. Meer informatie over deze BOSS kun je hier vinden)

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.