Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
De dinsdagste dag van de week
10 APR 2017 • Door Elize Kerseboom • Meer blogs over Theater

De dinsdagste dag van de week

Twee tickets, 50% CJP-korting én een theatervoorstelling. Klinkt als de ingrediënten van CJP’s Dinsdagdeal. Dinsdagen zijn er in soorten en maten, dus pick one!

25 april is het dinsdag, en niet zomaar één. Op deze dag ga je namelijk met z’n tweeën naar het theater, maar betaal je de prijs van een enkel kaartje. Omdat de ene dinsdag de andere niet is, zetten we er een aantal voor je op een rijtje, zodat al je mogelijke behoeftes worden gehoord.

Dolle dinsdag
De snoepwinkel is gesloten - DeLaMar
Waarom zou je je nog gedragen voor de mensen om je heen? Dat vraagt het cabaretduo Yentl en De Boer zich af. Want leuk hoor, sociaal-wenselijk antwoorden en vrienden sparen door op je hoede te zijn met kwetsende uitspraken, maar uiteindelijk hangen dezelfde vrienden jouw eten wegwerkend op je bank. F*ck dat, grappen Yentl en de Boer. Dollen met deze twee!

Dromerige dinsdag
Find Me a Boring Stone - Rotterdamse Schouwburg
Als je wel in bent voor iets poëtisch om bij weg te dromen, dan is dit jouw dinsdag. Gijs Naber speelt in dit stuk namelijk een man die te maken krijgt met heftig verlies, maar op een dag het licht ziet. Een tijd van rouwen begint. Find Me a Boring Stone is een ode aan het leven en de mooie momenten van ons bestaan.

Depolariserende dinsdag
Driekoningenavond - Oosterpoort Groningen
Verantwoord gedrag versus losgeslagen gekte. Tegenstellingen waarvan De Theatertroep dacht: laten we die nou eens mengen, in plaats van gescheiden te houden. In dit bewerkte verhaal van Shakespeares Twelfth Night, or What You Will, worden de rijken arm, de armen rijk, vrouwen man en mannen vrouw. Tot er geen grenzen meer bestaan. Kom maar door met die verwarring!

Decisieve dinsdag
Kings of War - Stadsschouwburg Amsterdam
Feeling decisive? Dan past dit theaterstuk over koningen, leiderschap en harde keuzes maken bij jou. Op 25 april zie je Ramsey Nasr en nog 14 andere acteurs in 35 verschillende rollen. Over politieke leiders die verantwoordelijk zijn over levens van burgers in oorlogstijd. Deze dinsdag staat voor de personages in het teken van keuzes, keuzes en nog eens keuzes. Jij hoeft alleen nog de keuze te maken om het allemaal te aanschouwen.

Dansende dinsdag
Holland & Le Chat Noir - Stadstheater Zoetermeer
Zin in dans maar bak je er zelf niks van? Dan is dit jouw dinsdag. Twee voorstellingen, één zit. Met Hollandse kostuums uit de zeventiende eeuw en throwbacks naar het flamboyante Parijs van 1900. Dansend de zaal uit.

Daverende dinsdag
Brainwash - Theater Bellevue
Bereid je voor op een heftige zit, want met deze voorstelling duikt theaterduo Matroesjka in de diepste krochten van je brein. Met harde humor, edgy onderwerpen en compleet gestoorde personages nemen ze je hersenen even goed onder handen.

Duale dinsdag
Ella! - Theater aan ’t Spui
Hier ga je heen omdat je maar niet kunt kiezen tussen muziek en theater. Dus stuurt jouw innerlijke theatercompas je naar een samenvoeging van die twee: muziektheater! Deze 25 april-variant kun je ook wel ‘Divadinsdag’ noemen, want Ella! draait om niemand minder dan de queen of jazz: Ella Fitzgerald. Een voorstelling bomvol jazzklassiekers, opgevoerd door musicalster Denise Janna (A Night at the Cotton Club).

Dinsdag of dinsdag, op 25 april zit je in het theater. Mét z’n tweeën voor de CJP-prijs van één dus. Check hier het volledige aanbod.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.