Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Lente a.k.a. festivalseizoen
22 MRT 2017 • Door Elize Kerseboom • Meer blogs over Festival

Lente a.k.a. festivalseizoen

De lente is begonnen. Een lente vol festivals, welteverstaan. Ladingen films, muziek, technologie en theaterstukken: CJP verklaart het festivalseizoen voor geopend!

We kijken uit naar een hoop festivals en zetten ze even voor je op een rijtje. Wat, waar, wanneer en de belangrijkste vraag: hoe hoog is de CJP-korting?

HAFF

Wat: Als animatiefan moet je bij het Holland Animation Film Festival in Utrecht zijn. Lange films, shorts, videoclips, installaties en reclames: alles staat hier in het teken van de ‘A’ uit HAFF. Ook de masterclasses en talkshows gaan over animatie, animatie en nog eens animatie.
Wanneer en waar: 22 t/m 26 maart in Utrecht.
CJP-korting: € 1,50 per kaartje.

Rewire Festival

Wat: Voor de standaard vier akkoorden-liedjes moet je hier niet zijn. De grootste namen zijn Slowdive en Swans, dus een undergroundmuziekfanaat kan tijdens Rewire in z’n handen wrijven.
Waar & wanneer: 31 maart t/m 4 april op verschillende locaties in Den Haag.
CJP-korting: € 10,- op een passe-partout, € 5,- op een dagkaart.

STRP Biënnale

Wat: Installaties, performances, lezingen en workshops, maar ook muziekoptredens van grote acts. Zo stond in het verleden Aphex Twin er. Dit jaar met acts als Monolake en Sendai. Hoe dan ook staat creatieve technologie centraal bij STRP. Thema van dit jaar: Senses & Sensors! Verwacht installaties met warmtedetectie en röntgenvisie.
Waar & wanneer: 24 maart t/m 2 april in Eindhoven (Klokgebouw).
CJP-korting: € 2,- op alle expo’s.

Opera Forward Festival

Wat: Op dit festival vind je de hipste operavoorstellingen, talkshows en expo’s. Aanrader: kameropera Caliban, over de monsters van onze tijd.
Waar & wanneer: 18 t/m 31 maart op verschillende locaties in Amsterdam.
CJP-korting: Tot € 75,- (!) per kaart (!).

Motel Mozaïque

Wat: Thundercat, Thindersticks, Joep Beving, Lisa Hannigan, Grandaddy… de lijst gáát maar door door. Een mozaïekwerk aan genres, stijlen, sferen en mensen. Wees onderdeel van dit werkje en ga!
Waar & wanneer: 7 en 8 april in het Rotterdamse stadscentrum.
CJP-korting: € 5,- op een passe-partout, € 2,50 op een dagkaart.

Movies that Matter

Wat: Een filmaanbod met films die ertoe doen, natuurlijk. Human rights is het sleutelwoord bij Movies that Matter. Het festival is ervan overtuigd dat film hét medium is om bewustwording te creëren. Daar hebben we niks tegenin te brengen.
Waar & wanneer: 24 maart t/m 1 april op verschillende film- en theaterlocaties in Den Haag.
CJP-korting: € 2,- per filmkaartje, maar er is meer: een viertal films zie je zelfs helemaal gratis.

Festival Cement

Wat: Een festival bomvol theater, vormgegeven door Vlaams en Nederlands talent. In onder andere De Verkadefabriek in Den Bosch. Ja ja, de oude koekjesfabriek! Ze hebben ze natuurlijk wel, maar snacks staan niet centraal op dit festival. Verfrissend theater daarentegen wél.
Waar & wanneer: 21 t/m 26 maart op meerdere plekken in Den Bosch.
CJP-korting: € 3,50

Nordic Delight Festival

Wat: Scandinavië is vet (duur). F*ck het Noorderlicht, jij vertrekt naar de Melkweg: in het Amsterdamse pop-oord tref je een dag lang alleen maar muziek, film, kunst en eten uit Scandinavische landen.
Waar & wanneer: 22 april in de Melkweg, Amsterdam.
CJP-korting: € 2,50 op je toegangsticket.

Tweetakt

Wat: Een theater-, muziek- en beeldende kunstfestival, dat is Tweetakt. Op de verschillende festivallocaties in Utrecht viert het festival dit jaar ook nog eens z’n vijftiende verjaardag. Iedereen is uitgenodigd, maar als CJP’er ben je van de partij mét korting.
Waar & wanneer: 31 maart t/m 16 april in Utrecht en Groenekan (gemeente Utrecht), hier vind je Fort Ruigenhoek.
CJP-korting: € 6,- per kaartje

Met je CJP-pas krijg je korting op nog véél meer festivals. Check deze pagina wat er verder nog op het programma staat voor niet alleen de lente-, maar ook de zomermaanden.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.