Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Bouw mee aan De Culturele Coalitie!
16 FEB 2017 • Door Rick van Veluw • Meer blogs over Muziek Film Festival Theater Expo Lezen Shoppen Lifestyle

Bouw mee aan De Culturele Coalitie!

Geen idee of/wat je moet stemmen op 15 maart? CJP biedt uitkomst met twee maanden gratis korting tijdens De Culturele Coalitie. Stap over je kiesdrempel!

Wij snappen ook wel dat je het soms niet meer ziet zitten. Het stembiljet is dit jaar tien keer zo lang met al die nieuwe partijen en de stroom met #ophef-nieuws uit Den Haag lijkt nooit te stoppen. Tegelijkertijd wil je graag je stem laten horen op 15 maart, maar hoe?

Gratis CJP-pas, voor jou

Met De Culturele Coalitie willen we de mist rond de verkiezingen opklaren en je helpen een keuze te maken. Vanaf vandaag kan iedereen tot 30 jaar voor twee maanden gratis een digitale CJP-pas aanvragen. Wij geloven namelijk dat cultuur je anders laat kijken naar de wereld. Het gooit de deur niet dicht, maar opent die juist. Leef mee met de hoofdpersonen in een film, kruip in de huid van een acteur op de theaterplanken of laat een expositie je aan het denken zetten. Cultuur verbreedt je horizon!

Typhoon for president

Dat hoef je niet alleen te doen: De Culturele Coalitie bestaat uit cultuurmakers en culturele organisaties die je op sleeptouw nemen. Bovendien hebben we de allereerste culturele minister-president in ons kabinet: Typhoon! Hij is door de CJP Inspirators gekozen om De Culturele Coalitie te leiden: niemand is tegelijkertijd zo enthousiast, kritisch en maatschappelijk betrokken. 

Typhoon is de eerste culturele minister-president van Nederland.

CJP lanceert in het kader van De Culturele Coalitie daarom een speciale programmering vol kunst, theater, muziek en film. Zoals een exclusieve voorvertoning van If The Sun Explodes of gratis toegang tot de expositie Face It! in het Joods Historisch Museum. Zowel voor nieuwe CJP’ers als cultuurvreters van het eerste uur geldt: laat je inspireren en verrassen! Met een CJP-pas in je hand staan de deuren van musea, theaters, bioscopen en poppodia wijd open. Zo sta je op 15 maart optimaal voorbereid in het stemhokje.

Hoe werkt het?

Logisch dat je nu staat te popelen zo’n gratis pas aan te vragen. Dat doe je eenvoudig op deculturelecoalitie.nl. De pas krijg je in de vorm van een app en hiermee kun je maar liefst twee maanden profiteren van onze kortingen bij musea, theaters en poppodia! Dit kan tot 1 mei, dus vraag ‘m snel aan. Na die periode kun je trouwens lekker doorgaan met cultuurvreten en kost je CJP-pas het schamele bedrag van € 17,50 per jaar. Dat heb je er zó uit, ook al ga je maar twee keer in het jaar naar een museum. Wij verlengen je gratis pas automatisch, dus dat is lekker makkelijk. Wil je na twee maanden toch weer leven zonder torenhoge cultuurkortingen? Je kunt eenvoudig opzeggen. Via onze nieuwsbrief sturen we bovendien een waarschuwing als je gratis pas afloopt. Dus ga naar deculturelecoalitie.nl en scoor die gratis CJP-pas!

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.