Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Wat je dit jaar miste op Instagram
08 DEC 2016 • Door Rick van Veluw. • Beeld: Instagram, • Meer blogs over Lifestyle

Wat je dit jaar miste op Instagram

Laten we er niet omheen draaien: 2016 was een mooi Instagramjaar voor CJP. Volg je ons (nog) niet? Speciaal voor jou de highlights van 2016!

Op onze Instagrampagina posten we toffe kunst van aanstormende talenten, iconische kunstwerken én winacties (stay tuned deze december....). Speciaal voor de mensen die ons nog niet volgen of voor de mensen die al het moois van dit jaar willen herbeleven: CJP’s Insta-highlights 2016!

Het grootste talent

Heel moeilijk om in deze categorie een winnaar uit te roepen, want Instagram bulkt van het kunsttalent. We zagen dit jaar prachtige illustraties, experimentele fotografie en intrigerende schilderijen in onze rubriek Talent Tuesday. Toch springt fotograaf Nick Schreurs (@nicksch) er bovenuit met zijn adembenemende strandfoto's. Gefeliciteerd Nick!

De tofste interviewfoto

We zijn nog altijd starstruck na onze ontmoetingen met The Internet, De LiktDonnie en Ry X. Maar wat is onze tofste interviewfoto op Instagram? We twijfelden tussen een date in het park met Nicole Bus of onze stagiaire Sophia die met Gerson Main flirtte, maar gaan toch voor een foto van de repetities van Op de huid met Lucky Fonz III, Akwasi, Sef, Glen Faria, Charl Delemarre en Nana Adjoa.

De gekste behind the scenes

In de rubriek Behind The Scenes doken we dit jaar achter de schermen bij Oerol, Amsterdam Woods Festival, Intouchables, Best Kept Secret en Motel Mozaique. Maar de gekste dingen gebeurden gewoon hier, op kantoor. Wat dacht je van een half ontklede collega die wordt gefotografeerd met boter op z’n gezicht?

De meest succesvolle winactie

Het CJP-account is eigenlijk één grote culturele kermis waar je je ogen uitkijkt en ook nog eens heel veel kunt winnen. Dit jaar gaven we boeken, filmtickets, speakers, chocoladerepen en goodiebags weg. Voor één prijs stonden jullie massaal op de banken: tickets voor de film Hartbeat.

Het beste feestje

Er wordt heel wat gefeest op CJP HQ. Borrels, verjaardagen, jubilea: you name it. Het aller- allerbeste feestje vierden we op Koningsdag. Met roodwitblauwe schmink op de wangen, oranje ballonnen en een koud biertje!

 

Oranje boven! #cjp #koningsdag #proost

A photo posted by CJP (@cjpnl) on

 

De mooiste regram

Grasduin een dagje op Instagram en je staat versteld van alle pracht die voorbijkomt. Een post regrammen is dé manier om andermans kiekjes bij je eigen volgers te brengen. Zo regramden we dit jaar museumbezoekjes, dansvoorstellingen en festivalfoto’s. De mooiste foto komt van Helena Hesselink (@helenahesselink), met haar regenboog van licht in het Boijmans van Beuningen.

De moeilijkste Iconic Art Quiz

We zetten onze volgers ook graag aan het werk. Dat doen we iedere donderdag met de Iconic Art Quiz. Simpel concept: wij posten een kunstwerk en jij moet raden wie de maker is. Auguste Rodin en Roy Liechtenstein werden gemakkelijk geraden. Deze is van gisteren: weet jij welke kunstenaar deze worsteling schilderde?

Niets meer missen van onze Instagramavonturen? Volg ons! Deze maand komen er nog mooie verrassingen voorbij...

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.