Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Onmisbare Oud & Nieuwfeesten
27 DEC 2016 • Door Tommie Luyben • Beeld: Roger Smith • Meer blogs over Lifestyle Muziek

Onmisbare Oud & Nieuwfeesten

Stress! Het is al bijna oudejaarsavond en je hebt nog geen idéé wat te doen. Geen nood. We helpen je handje. Dit zijn leukste feesten om het oude én nieuwe jaar te vieren.

Ieder jaar is het weer raak: wat ga je doen met Oud & Nieuw? Gourmetten? Met oliebollen en appelbeignets in bed wegkruipen? Zonde. Want er valt genoeg te beleven op ’t staartje van 2016.

Paard van Troje (Den Haag) – NYE: Super Heroes

Hijs je in een legging, trek er een kleurige onderbroek over aan, masker op en BOEM, gaan met die banaan. Het thema van dit Haagse feest is superhelden: dans tussen Bat-, Spider-, Supermannen het nieuwe jaar in en lik samen met Catwoman je tequilaklauwen af. Hitjes uit de jaren tachtig, negentig, nul vliegen je om de oren. Wil je op boevenpad? Check dan de kleine zaal. Slechteriken kunnen daar los op rock-‘n-roll, alternatieve knallers en ander beukwerk.
Trek die CJP-pas uit je superheldengordel en scoor € 2,50 korting.

NYE in Paard van Troje

Duycker (Hoofddorp) – Glitterduycken

Oud en Nieuw betekent glitter. Glitter in je kleding, glitter in je haar, glitter uit het plafond, glitter in je onderbroek op nieuwjaarsdag. In het Duyckercafé en in de passage van Het Cultuurgebouw schud je met reggae, disco, soul, funk en ska de pailletten van je outfit. De allergrootse hits van 2016 komen voorbij, afgewisseld met hitjes van weleer. Wees er vroeg bij, want de eerste vijftig bezoekers krijgen bubbels van ’t huis.
Met je CJP-pas betaal je maar € 5,50 voor een toegangskaart. Kan er nog mooi een fles champagne van af.

Neushoorn (Leeuwarden) – Nacht van Neushoorn

Voor ieder wat wils. Frenky’s Funky New Year bestormt het café van Neushoorn. Da’s een garantie voor non-stop gedans. Sla maar alvast wat lavendelbruistabletten in voor ‘n weldadig voetenbad op 1 januari. Vertrouw ons: You’ll need it. In de Arena vind je Sfeerwolf, met indie, pop en elektronica. Heb je alle ruimte nodig? Meander je dan naar de Grote Zaal, waar je je laaft aan disco, funk en guilty pleasures.
Vergeet je CJP-pas niet. Anders wordt die € 3,75 korting mooi door je neus geboord.  

NYE in Neushoorn

Doornroosje (Nijmegen) – Planet Rose NYE

Het nieuwe jaar kan niet beter beginnen: internationale artiesten als Blawan, Dax J, en Birth of Frequency zorgen met hun DJ-sets dat je 2017 in knalt als een raket! Leeg je agenda op nieuwjaarsdag en leg thuis een ibuutje klaar, dat heb je verdiend na dit weergaloze bacchanaal.
Neem je CJP-pas mee naar Doornroosje, dan krijg je 20% CJP-korting aan de kassa.

Het einde van 2016 wordt hoe dan ook een knaller. De dag erna lekker uitslapen en uitbrakken. Perfect om dan te checken welke toffe artiesten er in het nieuwe jaar bij jou in de buurt te zien zijn.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.