Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Korting à la minute
01 DEC 2016 • Door Tommie Luyben • Meer blogs over Muziek

Korting à la minute

Er zijn van die momenten in je leven waarop je denkt: had ik nú maar een CJP-pas. Dat kan! Koop ‘m bij een van onze verkooppunten en je krijgt de pas meteen mee.

Natuurlijk kun je ook online een CJP-pas bestellen, maar dan krijg je ‘m over vijf werkdagen thuisgestuurd. Je hebt ‘m echt dringend nodig hebt. Voor jezelf, of lastminute als cadeautje. Herken jij je in een van de volgende situaties? Race dan à la minute naar een van de verkooppunten. 

Toeristische vrienden op bezoek

Whoohoo! Eindelijk komt Charles overgevlogen uit Australië. Jullie hebben samen door Azië gebackpackt en de gekste dingen meegemaakt. Van een drieweekse yoga-retraite tot een nacht in een dubieus krakkemikkig ziekenhuis (je was in je oorlel gebeten door een zwarte mamba). Kortom: broeders voor het leven. Nu komt hij eindelijk voor twee weken naar Nederland. Je wilt hem meenemen naar de hoogtepunten die ons land te bieden heeft, maar die vliegreis heeft zijn budget behoorlijk uitgeput. Wat te doen? Koop een CJP-pas, bijvoorbeeld bij de Local Goods Store in Amsterdam. Na twee weken museumhoppen heeft hij het aankoopbedrag van de pas er met gemak uit. Volgend jaar hoeft hij Down Under niet te vrezen voor aanmaningen: de pas loopt na een jaar vanzelf af.

Koop een CJP-pas in de Local Goods Store
Lastminute cadeaushoppen in de Local Goods Store

Filmfanaat

Als rasechte Utrechtenaar is jouw favoriete bioscoop Filmtheater ’t Hoogt. In de rij sta je te twijfelen welke film je graag wil zien. Je kunt de helft van het filmprogramma al afstrepen, je gaat zó vaak. Stom eigenlijk dat je steeds de volle pot betaalt. Met een CJP-pas krijg je namelijk € 2,- korting. Dat moet dus anders. Aan de balie koop je een CJP-pas en krijg je meteen korting op de film die je gaat kijken. Mazzel!

Cultuur én lectuur

Verdomme! Is je vriend(in) weer te laat. Jij maar wachten voor het Stedelijk Museum. Dan maar alvast naar binnen om de kaarten te kopen. Zonde van je tijd om straks ook nog samen in de rij te staan. Bij de kassa zie je dat je met je CJP-pas 50% korting krijgt. Hoppa, dan bespaar je gelijk al € 7,50 terwijl een CJP-pas maar € 17,50 kost. Heb je ‘m er voor de helft al uit. Kassa! Ook krijg je er meteen het laatste C. Magazine bij. Fijn inspirerend leesvoer, want je ontvangt nét een appje dat het nog twintig minuten duurt voordat je kameraad er is.

C. Magazine
Lekker lezen.

Euforie

Wat een toffe avond! Je favoriete band trad op in De Meester, het poppodium van Almere. Je T-shirt is nat van het zweet en je hebt geen stem meer over van het meeblèren. Het was het allemaal waard. Muziek maakt je zo gelukkig dat je je voorneemt om vaker naar concerten te gaan. Dat goede voornemen gaat gelijk van start, want aan de balie van De Meester koop je gelijk een CJP-pas. Op naar meer gelukzalige avonden!

Love is in the air

Af en toe reis je af naar Brabant, want daar brandt nog licht. Tijdens carnaval bijvoorbeeld. Of een weekend weg met je wederhelft. Bij de VVV in Breda check je welke romantische dingen in buurt op jullie staan te wachten. Je scoort er nog snel een CJP-pas, dat ding is onmisbaar bij jullie culturele liefdestocht.

Museumpje spelen

Je bent dol op kunst, maar hebt geen cent te makken. Toch wil je je huis omtoveren tot een privé museum. Dat kan! Bij de Kunstuitleen in Utrecht kun je al vanaf € 6,75 per maand kunstwerken huren. Ook kun je een CJP-pas kopen. Krijg je gelijk 25% korting op je gloednieuwe meesterwerk. Na een jaartje kunst huren heb je die € 17,50 van de CJP-pas allang weer terug verdiend. Het Rijksmuseum is niks bij jouw kunstcollectie.

Korting bij het Stedelijk Museum
Scoor gelijk korting in het Stedelijk Museum. (Foto: John Lewis Marshall)

De voordelen op een rijtje

Naast de onlineverkoop is de CJP-pas te koop bij:
-Local Goods Store – Amsterdam;
-VVV – Breda;
-Kunstuitleen – Utrecht;
-Museumwinkel Stedelijk Museum – Amsterdam;
-'t Hoogt – Utrecht;  
-Poppodium de Meester – Almere.

Voor € 17,50 krijg je meteen de pas mee, dus je kunt hem gelijk gebruiken. Hij is verpakt in een mooi doosje: perfect om cadeau te doen!  Na een jaar loopt hij af, hij wordt dus niet automatisch verlengd.

Met je CJP-pas krijg je korting bij meer dan duizend locaties in Nederland. Waar dan precies? Check ‘t op onze kortingspagina. Zo wordt 2017 (en ’t staartje van 2016) wel heel voordelig.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.