Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Doe-het-zelf: IJskunst
09 DEC 2016 • Door Tommie Luyben • Meer blogs over Expo

Doe-het-zelf: IJskunst

Een sneeuwpop maken is een fluitje van een cent, maar een ijskunstwerk is echter andere koek. Wij namen de som op de proef en raakten zwaar gefrustreerd. Gevolg: pupillen wijd open van agressie. Niet handig, met een hamer in je hand!

Het IJsbeelden Festival is weer terug! Dit jaar strijkt dit ijzige festijn neer aan de ArenA Boulevard in Amsterdam. 42 kunstenaars toverden meer dan honderd beelden van ijs uit hun wintermuts. Het materiaal? Zo’n 275.000 kilo ijs én 275.000 kilo sneeuw. Da’s een flinke ijslolly. CJP’s Tommie ging de uitdaging aan en maakte zelf een beeld van ijs. Of het ook kunst is, mag je zelf beoordelen.

Het IJsbeelden Festival vindt plaats van 10 december t/m 5 februari aan de ArenA Boulevard in Amsterdam. Het thema van dit jaar is ‘Music Inspires’, dus misschien zit jouw muzikale held er ook wel tussen! Met je CJP-pas krijg je € 3,- korting. Je betaalt dan € 13,50 voor een toegangskaart.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.