Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Deze spinoffs willen we zien
07 DEC 2016 • Door Rick van Veluw. • Beeld: Star Wars: Rogue One. • Meer blogs over Film

Deze spinoffs willen we zien

Star Wars: Drieënhalf of Star Wars: Rogue One?  Het laatste bekt lekkerder, maar is precies hetzelfde: een film tussen de derde en vierde Star Wars-film in. Wij helpen Hollywood een handje en doen voorzetjes voor andere grote film franchises.

Lord of the Rings: Saruman's Choice

Het plot: In de LOTR-reeks krijgen we kort te zien hoe Saruman de overstap maakt van the good guys naar the bad guys, maar in deze spinoff wordt het échte verhaal vertelt. Over hoe Saruman altijd in de schaduw stond van de grote Gandalf, gepest werd op de tovenaarsschool en een jonge Orc redde van de verdrinkingsdood. Pas na het zien van deze 160 minuten durende film begrijp je Saruman’s Choice.
Waar moeten we dit plaatsen? Tussen deel 1 en 2.

Leer Saruman kennen in deze onthullende spinoff.

Pirates of the Carribean: Salt of Youth

Het plot: In een prequel zien we hoe Jack Sparrow (gespeeld door Jack Depp, de zoon van) opgroeit in een rijkeluisfamilie, maar zich ontpopt als schuinsmarcheerder/schobbejak/smiecht. Een piepjonge Sparrow lift als verstekeling mee op een piratenschip. Shit gets real wanneer hij ontdekt wordt door de kwaadaardige bemanning.
Waar moeten we dit plaatsen? Nog voor deel 1.

Hollywood heeft nog lang niet genoeg van Jack Sparrow: volgend jaar verschijnt er weer een Pirates-film.

Jurassic Park: The New World

Het plot: In deze post-apocalyptische film hebben de dinosaurussen het rijk alleen. Door wetenschappelijk geknoei hebben honderden dinosoorten zich explosief vermenigvuldigd en de aarde overgenomen. In deze post-prehistorische tijd probeert een groep mensen te overleven. Jurassic Park: The New World combineert elementen van The Walking Dead en Planet of the Apes en stelt confronterende vragen over genetische modificatie en het milieu.
Waar moeten we dit plaatsen: Deze zou volgend jaar zo de bioscoop in kunnen.

Dinosaurussen zijn in deze film helemaal back in the game.

The Fast and the Furious: More Than Feeling

Het plot: Een meesterzet om de jonge kijker bij The Fast and the Furious-reeks te betrekken: in deze spinoff tonen ook de auto’s emotie. Inderdaad, net als in Cars. In een rauw straatraceklimaat komt hoofdpersoon Stacey erachter dat haar Volkswagen Golf GTi een eigen willetje heeft. Dan ontvouwt zich een hartverwarmende roadmovie waarin Stacey en haar Golf steeds dichter naar elkaar toe groeien.
Waar moeten we dit plaatsen: Wij zouden het zo snel mogelijk uitbrengen.

Deze auto's zijn blij hun bestuurders te zien.

Black Widow

Het plot: Een eigen film voor Natasha Romanoff (Scarlett Johansson) lijkt een inkoppertje, maar toch is Marvel er nog niet in geslaagd een standalone film rondom de Black Widow op de markt te brengen. Daarom schrijven wij alvast een stukje van het script. Black Widow is een origin story: de kijker wordt meegenomen naar de grauwe en grijze Sovjet-Unie waar Romanoff opgroeit. Als ze wordt gerekruteerd voor de KGB, breekt de hel los.
Waar moeten we dit plaatsen: Een nieuw hoofdstuk van The Avengers, gelijk uitbrengen!

Het is echt hoog tijd voor een Black Widow-film, toch Scarlett?

Frozen: The Saga of Olaf

Het plot: Onbegrijpelijk dat sneeuwman Olaf uit Frozen nog geen eigen film heeft. Olaf wordt geschapen door ijsprinses Elsa, maar we hebben nooit gezien hoe hij precies tot leven is gekomen en wat hij in de tussentijd deed. In deze zwarte komedie zien we hoe het Olaf vergaat, wanneer hij ruziemaakt in de plaatselijke kroeg of solliciteert voor een baan als sneeuwschuiver. Alles verandert als de dooi inzet.
Waar moeten we dit plaatsen: In de IJstijd, duh.

Deze films zijn helaas nog niet in de bioscoop te zien, maar als ze draaien, zit jij op de eerste rij met je CJP-pas. Bovendien gaat Star Wars: Rogue One 14 december in première en zie je nu Harry Potter-sidestory Fantastic Beasts And Where To Find Them in de bioscoop. Afhankelijk van de bioscoop krijg je namelijk tot € 2,50 CJP-korting.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.