Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
10x wat je denkt in de sportschool
08 NOV 2016 • Door Sharona Badloe • Meer blogs over Lifestyle

10x wat je denkt in de sportschool

Of je nou een topsporter of bankhanger bent: iedereen maakt deze dingen wel eens mee.

De sportschool: een ruimte waar je helemaal tot jezelf kan komen. Of toch niet? Hoewel de sportschool dé plek kan zijn om lekker wat stoom af te blazen, kan je soms niet door een sessie heen zonder de nodige frustraties. Jammer dat je ogen rollen geen legitieme spieroefening is, anders was jij een pro! Gelukkig geven wij 5x een Aktiesport giftcard weg t.w.v € 100,-. Daar kan je wel een goed paar sneakers mee kopen! Dat maakt zelfs de volgende gedachten draaglijk.

1. 'Sporten of bankhangen?'
Het is elke dag weer een dilemma.

2. ‘Waarom dacht ik dat dit een goed idee zou zijn?’
Eenmaal aangekomen heb je er bijna meteen spijt van. Je bent moe van de lange dag, begint al honger te krijgen en alle leuke machines zijn bezet. Zucht.

Waarom?

3. ‘Iew.’
Deze gedachte gaat helaas vaker door je hoofd dan je zou willen in de sportschool. Stinkvoeten, haren in de doucheputjes, zweetdruppels op de machines. Gadver.

4. ‘Als je klaar bent met je fotoshoot, zou ik graag willen trainen.’
Je bent eindelijk lekker bezig met je workout, gaat naar de volgende machine en ziet dat iemand daar uitgebreid selfies aan het maken is. Verander je trainingsschema maar vast, dit gaat nog wel even duren.

5. ‘Ik kijk naar de machine, niet naar jou.’
Geen reden om je uit te sloven en nóg langer over je sets te doen, ik ben gewoon naar de machine aan het loeren. Zwoel terugkijken en knipogen is ook nergens voor nodig. En vergeet niet al het zweet van de machine af te vegen, nu we toch bezig zijn.

6. ‘Zag iemand dat?’
Na drie keer ‘onopvallend’ langslopen, probeer je toch maar die nieuwe machine. Wat is het ergste dat kan gebeuren? Nog geen minuut later heb je je antwoord: de machine slaat met een klap dicht, iedereen kijkt en jij glibbert uit schaamte de kleedkamers in.

Ik heb geen idee wat ik aan het doen ben.

7. ‘NIEMAND HEEFT JOU WAT GEVRAAGD BEP!’
Jij bent gewoon je ding aan het doen en iemand slingert ongevraagd adviezen over bicep curls naar je hoofd, of nog erger: hangt hele verhalen op over het leven. Dat is een barbell Bep, geen praatstok.

8. ‘Niet opgeven!’
Je staat pas vijf minuten op de lopende band en bent nu al moe. Toch is opgeven geen optie, want dan komt iedereen erachter dat je stiekem een watje bent. Je ziet al voor je hoe ze zullen wijzen, lachen en je dramatisch de sportschool uit jagen. Nog maar even door gaan…

9. ‘Ik ben het moderne equivalent van een Griekse god.’
Je hebt de hele maand alleen maar pizza gegeten en films gekeken, maar dat maakt niet meer uit. Je hebt één goede workout achter de rug en voelt de fitheid door je aderen stromen.

Well, hello handsome.

10. ‘Misschien toch niet…’
The day after word je ruw van je godentroon geduwd. Alles doet pijn. Zelfs zoiets simpels als traplopen is onmogelijk. Bukken is zo vreselijk dat je bijna in huilen uitbarst als je smartphone voor de tiende keer vandaag op de grond valt.

Motivatie nodig? Bij Aktiesport is het een heus feest voor CJP’ers! Wij geven nu 5x een Aktiesport giftcard weg t.w.v € 100,-. De winactie loop nog tot 22 november, dus wees er snel bij. Vis je achter het net? Met een CJP-pas krijg je sowieso 10% korting op de hele sneaker collectie, ook de nieuwste modellen van Nike, Puma en Adidas. Daarnaast geeft Aktiesport 25% extra korting op geselecteerde merken. Als je daar geen fitspiration van krijgt dan weten wij het ook niet meer.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.