Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Titanic in één minuut
06 OKT 2016 • Door Ellis Driehuizen • Meer blogs over Film

Titanic in één minuut

CJP’s video-stagiair Ellis schoot 750 foto’s en maakte daar een razendsnel liefdesdrama van.

Stop-motion liefhebbers kunnen bijna hun hart ophalen in het Amsterdamse EYE. Van 25 tot en met 30 oktober vindt hier het animatiefilmfestival KLIK! plaats. Ter ere van dit festival deden wij van CJP het onmogelijke. We vertelden het drie uur durende verhaal van Jack, Rose en het zinkende cruiseschip Titanic in een één minuut-durende stop-motion versie. Hoe? We knutselden een prachtig decor op kantoor en KLIK!-ten wel 750 keer met onze camera.

Sta jij na het zien van deze te gekke stop-motion te springen er zelf eentje te maken? Dat kan! Op 29 oktober kun je voor € 15,- een stop-motion workshop volgen tijdens het KLIK!-festival. Tijdens de workshop ga je met schrijfwaren in de weer en maak je je eigen oogstrelende animatie. Na de workshop mag je blijven om professionele stop-motion films te kijken tijdens Animated Shorts 5. Verder zie je ook je eigen creatie op het grote doek. De workshop is exclusief voor CJP’ers, maar per pas kun je twee kaarten kopen, dus neem eventueel je pasloze vriend of vriendin mee.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.