Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
De wereld beter maken bij WAAR
14 OKT 2016 • Door Ellis Driehuizen & Sharona Badloe • Meer blogs over Lifestyle

De wereld beter maken bij WAAR

Potten en onderzetters van gerecycled papier, kaarten die je kunt planten, notitieboekjes gemaakt van oude billboards: het klinkt allemaal te mooi om WAAR te zijn.

In deze cadeauwinkel zijn alle producten fairtrade, biologisch, ecologisch, gerecycled of gemaakt in sociale werkplaatsen. Dankzij WAAR heb je nooit meer moeite met het vinden van een goed cadeau en maak je er zelfs de wereld een beetje beter mee. Wij namen een kijkje bij WAAR in Amsterdam en lieten ons inspireren door de verhalen achter de unieke producten. Onze vijf favorieten zetten we op een rij. 

Op dit moment zijn er 19 winkels van WAAR in Nederland. Je vindt ze in Amersfoort, Amsterdam, Amsterdam CS, Arnhem, Apeldoorn, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Oud-Beijerland, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Winterwijk en Zutphen. Geen zin om de deur uit te gaan? Check dan de webshop op ditiswaar.nl. Met je CJP-pas krijg je 10% korting bij WAAR (exclusief etenswaren).

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.