Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
De nieuwe Cultuurkaart is er!
31 OKT 2016 • Door Rick van Veluw. • Meer blogs over Lifestyle

De nieuwe Cultuurkaart is er!

Yes! Vanaf november regent het weer voordeel in je culturele leven: met de nieuwe Cultuurkaart betaal je minder voor een bezoekje aan de bioscoop, een nieuwe outfit of musicalkaarten én kun je een iPad of Samsung Galaxy S7 winnen. 

Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar het is echt zo: vanaf 1 november krijgen (bijna) alle middelbare scholieren de Cultuurkaart van hun docent. Gratis en voor niets! Met deze kaart krijg je korting op alles wat het leven leuk maakt. Je betaalt bijvoorbeeld € 7,- minder voor een bezoek aan Beeld en Geluid in Hilversum, gaat extra voordelig naar Fantastic Beasts And Where To Find Them in de bioscoop en scoort bij WE Fashion een outfit met 15% korting. Dat is nog niet eens alles: check hier alle kortingen!

Zo ziet de nieuwe Cultuurkaart eruit.

Activeer je Cultuurkaart

Je wilt natuurlijk gelijk al die monsterkortingen meepakken. Daarvoor moet je je Cultuurkaart eerst activeren. Dat gaat supergemakkelijk via cultuurkaart.nl/activeren: log in met je CJP-nummer, geboortedatum en e-mail en klik op de button ‘Pas activeren’. Zo simpel is het! Nu krijg je bakken voordeel én blijf je op de hoogte van onze acties.

Bespaar geld op je nieuwe Macbook

Te weinig korting naar jouw smaak? Dan hebben we nog wat voor je: er is nu ook korting in webshops van grote bedrijven. Ga paintballen met je vrienden via de webshop van Eventsbakery of koop een vette nieuwe rugzak via cashback.cjp.nl en krijg tot 15% van je aankoopbedrag teruggestort op je rekening. Dit geldt ook voor Amac, waar je normaal gesproken alleen korting krijgt als student. Je krijgt hier niet alleen tot 11% korting, maar ook een gratis training en 3 jaar garantie bij elke iPad of Mac.

Win een iPad of Samsung Galaxy S7!

Dat is nog niet alles: meld nu snel je Cultuurkaart aan en maak kans op Nike I.D. sneakers (15x) ter waarde van € 200,- of een Samsung Galaxy S7 (1x). Dankzij onze vrienden van Amac mogen we ook nog twee JBL Charge 3 speakers én een iPad Air weggeven!

Download de CJP-app

Sta je bij een museum en twijfel je of er korting geldt? Download de gratis CJP-app en bekijk al onze kortingen in een handig overzicht. Daarnaast heb je zo altijd je digitale Cultuurkaart in je broekzak zodat je geen korting meer misloopt. Dit is wat je allemaal met de app kunt:
-          Alle kortingen bekijken, voor iedere plaats in Nederland;
-          Meteen gebruikmaken van korting op vertoon van je digitale pas;
-          Speciaal voor jou geselecteerde kortingsacties bekijken.

Download hier de app voor iOS en hier voor Android.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.