Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Toeristen die filmquotes afmak…
16 SEP 2016 • Door Filmpje van Ellis Driehuizen. • Meer blogs over Film

Toeristen die filmquotes afmak…

De stad Amsterdam. Ultieme trekpleister voor toeristen die volop friet-met-mayo-lucht, dubieus poeder en cultuur snuiven. Maar hoe cultureel zijn toeristen? CJP onderwierp random exemplaren aan een experiment. Kunnen zij beroemde filmquotes afmaken?

Voor dit baanbrekende experiment vuren CJP’s Ellis en Martine de ene na de andere filmquote af op tere toeristenzieltjes. The Godfather, Pulp Fiction en Sneeuwwitje en de zeven dwergen passeren onder andere de revue. Dit filmische hoogstandje is afgeblust met sfeerbeelden van duiven.

Nou, dat was leuk! Gelukkig valt er in Amsterdam niet alleen veel te zien op het gebied van film (al is het verleidelijk om met CJP-korting te vertoeven in bijvoorbeeld Pathé Tuschinski, Pathé de Munt en The Movies). Rond het epicentrum van de toeristeninvasie (het Damrak) zit je aura bomvol andere CJP-spots. Neem Body Worlds Amsterdam, waar je van alles leert over de ultieme staat van geluk ervaren. Of ga naar de expositie The Art of Banksy in de Beurs van Berlage.

CJP. Een duidelijk staaltje offers you can’t refuse.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.