Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
C. magazine issue 6 is er!
02 SEP 2016 • Door Sara Madou en Martine Bakker • Meer blogs over Lezen

C. magazine issue 6 is er!

Bij alle CJP'ers ligt-ie nu weer op de mat (of hij is onderweg): een splinternieuw C. magazine. Driewerf hoera!

We tippen deze editie weer de beste culturele hotspots en hebben een rits aan tofheid voor je op rij gezet. Zo lees je bijvoorbeeld een achtergrondverhaal over streetart in Nederland en een essay over de (te) grote hoeveelheid muziek die we tegenwoordig over ons heen gestort krijgen.

Redacteur Rick krijgt hiet (te) veel muziek onder zich gestort. 

Daarnaast houden grappen-kanonnen Pieter Jouke en Jordi van de Bovenkamp een duel en lees je het dagboek van een CJP'er. Of wat denk je van info over de beste CJP-kortingen? Van exclusief bivakkeren in De Kleine Komedie tot de musical van De Jeugd van Tegenwoordig. 

Lekker veel kortingen.

Wat is het leven als CJP’er toch fijn. Heb jij een CJP-pas, ontvang je het C. magazine nog niet, en zou je dat wél heel graag willen? Log dan nu in met je pasnummer en vink onder Mijn CJP aan dat je het magazine ontvangt, dan komt de volgende edtie wel glansrijk op je deurmat vallen. 

Een boekwerk vol tips!

Ben je te nieuwsgierig om te wachten op de papieren versie, of lees je liever digitaal, dan is C. magazine ook hier te bewonderen.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.