Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Wat nou Pokestops? CJP-hotspots!
19 JUL 2016 • Door Rick van Veluw. Beeld: Wikimedia, Pexels. • Meer blogs over Lifestyle

Wat nou Pokestops? CJP-hotspots!

Iedereen speelt Pokémon Go. De fanatieke spelers onder ons weten dat je bij Pokestops mooie items kunt scoren. Allemaal leuk en aardig, maar bij CJP-hotspots scoor je prrrrijzen!

Hoe je prrrrijzen wint? Maak een foto van een CJP-poster die je ergens gespot hebt in Nederland en post die op Twitter of Instagram met de hashtag #cjpwashere. Die prachtige cyaankleurige reclamezuilen hangen vanaf vandaag namelijk door heel Nederland. Op die manier maak je kans op kaartjes voor één van de zeven CJP-hotspots in Amsterdam! Bij die hotspots scoor je een vrachtlading aan cultuur, maar vooral: dikke vette korting met je CJP-pas. Dit zijn de zeven CJP-hotspots waar je kaarten voor kunt winnen. (+ wat Pokémontips).

1. Fotografiemuseum Foam € 4,- CJP-korting

Waar: Keizersgracht 609, Amsterdam
Wat is er te zien: Foto’s natuurlijk! Al klinkt dat oneerbiedig als je naar het werk van de Duitse fotograaf Helmut Newton kijkt, dat momenteel in het museum wordt geëxposeerd. De soms niets verhullende beelden van sterke vrouwen zijn wat ons betreft hogere kunst. Logisch dat CJP Serveert Helmut Newton @ Foam op woensdag 20 juli binnen de kortste keren was uitverkocht. (Psst, er zijn nog tien extra tickets bijgekomen!)
Pokémon die je hier misschien spot: Ninetales, want die gaat heel lekker op het maken van selfies. 

2. Rijksmuseum 50% CJP-korting

Waar: Museumstraat 1, Amsterdam
Wat is er te zien: Tsja, wat valt er nog te zeggen over het Rijksmuseum dat je nog niet weet? Het is het bekendste museum van Nederland, met iconische werken van Hollandse meesters als Rembrandt en van Vermeer. Het nieuwste paradepaardje is een pas aangekocht duo: Marten en Oopjen.
Pokémon die je hier misschien spot: Paras natuurlijk. Een ouderwetse Pokémon met een grote liefde voor de oude meesters. 

Oei, deze Paras is boos.

3. Nationale Opera & Ballet tot €10,- CJP-korting

Waar: Amstel 3, Amsterdam
Wat is er te zien: In één van de mooiste theaters van Europa zie je voorstellingen als La Nozze Di Figaro en Hollandse Meesters. Tijdens die laatste voorstelling kun je op safari naar De Grote Drie Van’s: Toer van Schayk, Rudi van Dantzig en Hans van Manen worden als iconen van de Nederlandse dans geëerd in die voorstelling.
Pokémon die je hier misschien spot: Mr. Mime

4. Concertgebouw tot €30,- CJP-korting

Waar: Concertgebouwplein 10, Amsterdam
Wat: Get classic voor een prikkie! Dankzij CJP-korting kun je je oren zachtjes laten masseren door de prachtige pianostukken van Francesco Piemontesi of wordt je tot in de puntjes verwend door het Wratislavia Chamber Orchestra.
Pokémon die je hier misschien spot: Gyarados, die heeft namelijk een weak spot voor klassieke muziek. 

Deze Gyarados is ook al boos.

5. Stedelijk Museum – 50% CJP-korting

Waar: Museumplein 10, Amsterdam
Wat: Als je naar het Stedelijk gaat, moet je sowieso een middag vrijmaken. Alleen al een paar uur in het bubbelballenbad van Jon Rafman is zeer aan te raden. Momenteel maakt de Amerikaanse kunstenaar Avery Singer haar debuut in het Stedelijk; daar moet je als cultuurvreter zijn geweest.
Pokémon die je hier misschien spot: Abra

6. Soldaat van Oranje - €15,- CJP-korting

Waar: 1e Mietlaan, Katwijk
Wat: De oorlogsmusical die al langer draait dan dat de Tweede Wereldoorlog. De kans is groot dat je halve familie en kennissenkring deze musical al gezien hebben, dus dan kan jij natuurlijk niet achterblijven. Een echte CJP-hotspot met een korting van €15,-.
Pokémon die je hier misschien spot: Clefairy

7. Amsterdam Woods Festival – 2x €5,- korting

Waar: Nieuwe Meerlaan 1, Amsterdam.
Wat: Weg van de stenen en het beton, duik de natuur in. Het Amsterdam Woods Festival strijkt eind augustus neer in het Amsterdamse Bos en heeft een hele fijne line-up: zo zie je onder andere Sticky Fingers, Daniel Norgren en Eefje de Visser.
Pokémon die je hier misschien spot: Caterpie.

Ja gut deze Caterpie is ook niet vrolijk.

Je weet dus wat je te doen staat: vind een CJP-poster, maak er een foto van, post die op Twitter met de hashtag #cjppaswhere en maak kans op kaarten voor één van de zeven CJP-hotspots!

Onze Tommie doet het even voor: maak een foto met een CJP-poster, tweet of Instagram die met #cjpwashere en win! 

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.