Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Tunes to turn up je (festival)campinglife
06 JUL 2016 • Door Martine Bakker • Meer blogs over Festival

Tunes to turn up je (festival)campinglife

Naast luchtbedden zijn deze hits óók goed te pompen op een festivalcamping.

Het kamp is afgezet met partyscene-linten en jullie opwerptenten staan met de ingangen tegenover elkaar. In het midden staat een wegwerp-partytent en een barbecue. Met je voeten roer je door het gras en je drukt je peuk uit in een wit kadetje. De knakworsten staan te pruttelen op het kookstelletje en je neemt een slok wodka met troebele appelsap, terwijl je buurman een lauw biertje opentrekt en neerploft op een opblaaskrokodil. Dat het net nog regende maakt niet uit. Je hebt je snel ‘gedoucht’ met vochtige doekjes en kunt er weer tegenaan.Je iPhone in een plastic beker fungeert als box en blaast de volgende tracks over het terrein. Dit is CJP’s Tunes to survive the festival camping-playlist.

CJP maakt playlists voor iedere gelegenheid. Denk bijvoorbeeld aan onze befaamde Likkebaardend Lekkere Luisterlijst of de I want to ride my bicycle-playlist. Volg je ons op Spotify? Dan blijf je op de hoogte van de verrassendste muzikale smaakcombinaties.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.