Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Mannen in tutu’s
25 JUL 2016 • Door Martine Bakker • Meer blogs over Festival

Mannen in tutu’s

CJP-reporter Martine stond afgelopen weekend weer eens op een festival. Gewapend met haar mobiel maakte ze een reportage over CJP Exclusief @ De Parade Utrecht. 

Dat CJP’ers een leuker leven hebben dan normale mensen, blijkt maar weer bij de entreepoort van De Parade. Types met een blauwe pas krijgen namelijk een entreekaartje én toegang tot twee voorstellingen voor maar € 15,-. Zo hoeven ze helemaal geen moeite te stoppen in voorstellingen-research. Omdat we liever lui dan uitgeput zijn, gingen we zelf ook een dagje paraderen.

Zweven is leven.

De avond begon met PIPS:lab en Aire d’Assevillers. Een voorstelling over twee broers, een Frans/Nederlandse serveerster en een Volkswagen T3 met intense publieksparticipatie en musical elementen. Daarnaast zagen we een voorstelling van Theatertroep met Vaudeville. Hun tent inlopen is een beetje Russisch roulette: iedere keer spelen ze een andere voorstelling. Wij kregen een stuk over het Amsterdamse mannenballet voorgeschoteld, waarbij het Zwanenmeer werd uitgevoerd door dudes in een tutu. Daarna was het genieten geblazen van de zweefmolen, zoete aardappelfriet bij HotMamaHot en de duizenden lichtjes die reflecteren in de fonteinbar.

Ahh. Wat een tijd om levend te zijn.

Nog een gezelige afsluitende foto. 

Wil je ook het beste uit je leven halen? Op 14 augustus is er weer een CJP Exclusief op De Parade. Dit keer in Amsterdam. Koop hier je kaarten.  Per CJP-pas kun je twee CJP Exclusief pakketten à € 15,- kopen. Kan je CJP-pasloze vriend(in) ook mee!

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.