Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Lil Kleine en het vliegtuig: een Snapchat-story
08 JUN 2016 • Door Rick van Veluw. Beeld: Snapchat • Meer blogs over Lifestyle

Lil Kleine en het vliegtuig: een Snapchat-story

Verhalen vertel je niet meer, die laat je zien op Snapchat. Wij schreven de verhalen van vijf bekende Snapchatters uit om te zien of hun avonturen ook in tekst de moeite waard zijn.

Sinds wij op Snapchat zitten - username CJP_nl, volg ons! - lopen we iedere dag mee met een andere superster. Maar zijn hun levens wel zo spannend en glamorous? 

Clubben in Mallorca

Wie: Lil Kleine
Username: lilkleine
Tijdbestek verhaal: maandag 6 juni 17:42 – dinsdag 7 juni 6:27
Wat gebeurt er: Lil Kleine begint zijn avontuur op Schiphol. Twee snaps verder zijn we op Mallorca, waar de rapper pocht met de bolides die hem naar het hotel rijden. Fast forward naar de nacht, waar Kleine vanaf een uur of twee optreedt in een club. Hits als 1,2,3, Zeg Dat Niet en het onvermijdelijke Drank & Drugs komen langs. Het publiek gilt keihard. Na het optreden is het wat Kleine betreft nog niet klaar: hij zingt liedjes van André Hazes met collega-rapper RBDjan en drinkt cocktails door een rietje. Rond kwart over zes ’s ochtends doet hij opnieuw stoer met zijn wagenpark. Samen met vrienden toert hij in een cabrio door een verlaten Mallorca. ‘Miami Vice’, volgens Kleine. Om half zeven zijn we bij het hotel. Wat een nacht.

Lil Kleine en zijn maatje RBDjan in de roemruchte Club Shooters.

Ook sterren hebben weleens een saaie dag

Wie: Kylie Jenner
Username: kylizzlemynizzl
Tijdsbestek verhaal: ma 13:28 – di 19:43
Wat gebeurt er: Niet heel veel. Terwijl Kylie volgens Time Magazine één van de meest invloedrijke tieners is op social media. Maar goed: Kylie rijdt een rondje in haar Mercedes, maakt een fotootje van bomen en showt uitgebreid de website waarop je producten van haar cosmeticalijn kan bestellen. Vervolgens is ze op iemands 23ste verjaardag en doet ze een paar gekke Snapchat-filters met haar moeder. That’s all folks.

Het hoogtepunt van de saaiste dag in Kylie Jenner's leven.

The doggie mansion en dj-les

Wie: Paris Hilton
Username: realparishilton
Tijdsbestek verhaal: maandag 6 juni 11.10 – dinsdag 7 juni 02.43
Wat gebeurt er: Dit moet wel de gewoonste dag in het leven van Paris Hilton zijn. ’s Ochtends landt ze om een uur of elf in Los Angeles. In haar gigantische villa treft ze niemand aan, maar in de tuin wordt ze begroet door pluizenbolletjes op pootjes. Paris heeft vijf honden die samenleven in een doggy mansion achterin de tuin. Verder zien we een moddervette kat en een aantal nertsen(?!). Paris maakt minstens twintig snaps vuil aan het laten zien van haar lege huis terwijl ze ‘home sweet home’ kirt. Daarna volgen evenzoveel snaps van rennende hondjes. In de avond krijgt ze dj-les van ene DJ Endo. We zien Paris meezingen met Oasis’ Wonderwall, terwijl ze op wat knopjes drukt. Terug thuis spendeert ze wat tijd in the doggy mansion. Met een fikse slaappil en nog meer snaps van haar hondjes neemt ze voorlopig afscheid van haar publiek.

The doggie mansion in zijn volle glorie.

Op vakantie met Enzo

Wie: Enzo Knol
Username: enzoknol
Tijdsbestek verhaal: maandag 6 juni 12:18 – dinsdag 7 juni 8:58
Wat gebeurt er: Hebben wij weer: Enzo Knol is op vakantie. Dus op Snapchat is het relatief rustig. We zien de jonge vlogprins van Nederland relaxen op een ligbed in een Turks zwemparadijs. Op de achtergrond klinkt deephouse. Enzo doet een paar gekke filters, maakt een foto van z’n vriendin en zingt een kerstliedje. Daar moeten we het mee doen.

Enzo Knol doet lekker gek.

DJ Khaled levert altijd

Wie: DJ Khaled
Username: djkhaled305
Tijdsbestek verhaal: maandag 6 juni 09:08 – dinsdag 7 juni 23:45
Wat gebeurt er: De keizer van Snapchat - Khaled zou dagelijks een bereik hebben van 3 tot 4 miljoen mensen - begint zijn dag met het liefkozen van de natuur. Khaled fluistert zachtjes ‘i love you’ naar de bloemen in een perkje voordat hij naar de kapper gaat. Daar laat hij zijn gemillimeterde kapsel freshen terwijl hij reclame maakt voor een juwelier. Op de achtergrond klinkt zijn nieuwe single For Free. Na een minimale knipbeurt deelt hij gouden kettingen uit aan zijn entourage en vrienden. Rapper Future en producer Swizz Beatz komen ook nog langs; zij krijgen een fles Belaire, een exclusieve champagne van zo'n € 175,- per fles. Future gaat daarna mee naar een feestje waar Khaled Arianna Huffington in de armen vliegt. Iedereen verdringt zich om op zijn Snapchat te komen, terwijl hij zelf dingen roept als ‘we the best’ en ‘we making history out here’. Later op de avond haakt French Montana aan en komt zelfs Busta Rhymes nog even buurten. ‘We celebratin’ life!’ roept Khaled, terwijl hij nog een fles champagne met sterretjes laat aanrukken.

Everybody loves Khaled.

Het leven van een CJP-redacteur is minstens zo interessant. Volg ons op Snapchat onder de username CJP_nl of scan de snapcode hieronder en wij nemen je mee naar festivals, concerten, theaterstukken, interviews én ons kantoor!

 

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.