Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
I want to ride my bicycle-playlist
29 JUN 2016 • Door Martine Bakker • Meer blogs over Muziek

I want to ride my bicycle-playlist

Gooi je gettoblaster in de sloot. Dit is de ultieme playlist voor op de fiets.

Over de grachten. Door het bos. Vanaf de camping naar het strand. Over het festivalterrein. Naar de supermarkt. Langs dat hele irritante kruispunt waar je altijd vet lang moet wachten...

Fietsen is een levendige ervaring en er is niets mooiers dan er een goede soundtrack bij matchen. Een geluid dat hysterisch schakelen tussen versnellingen symboliseert. Dat je sleurt van rauwe afrobeat naar een kabbelende singer-songwriter. Daarom komt CJP met een ‘I want to ride my bicycle’-playlist. Dé playlist voor liefhebbers van Bombay Bicycle Club, Pink Floyd en Katie Melua, maar ook uitermate geschikt voor fietsfanaten met een soft spot voor Gers Pardoel, Flo Rida en Vybz Kartel. Eigenlijk voor iedereen dus, als je maar met je benen twee wielen kunt aansturen.

CJP maakt playlists voor iedere gelegenheid. Denk bijvoorbeeld aan onze befaamde Likkebaardend Lekkere Luisterlijst of Adje’s Prison Playlist. Volg je ons op Spotify? Dan blijf op de hoogte van de verrassendste muzikale smaakcombinaties.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.