Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
30x wat je nog méér kunt met een condoom
01 JUN 2016 • Door Martine Bakker • Meer blogs over Lifestyle

30x wat je nog méér kunt met een condoom

Je muntjes erin opbergen, als waterballon gebruiken of vuur mee maken. Er zit zoveel meer potentie in een condoom dan alléén veilig shaggen. Superhandig voor op een festival!

Festivalgangers, opgelet! Met muziek en seks in de lucht is het van levensbelang dat je goed bent voorbereid tijdens een één- of meerdaagse events. Alles om ongewenste baby’s en ziektes te voorkomen. CJP helpt je daar een handje bij. Koop je nu een CJP-pas? Dan krijg je drie maanden lang gratis condooms via Shaggies, dertig stuks in totaal. Omdat niet iedereen dat aantal nodig heeft, zoals types die alleen het bed delen met Netflix en chips, hebben wij dertig alternatieve plannen gemaakt die je ook kunt doen met een condoom.  

1. Om vast in de sfeer te komen… zet Shaggy’s It wasn’t me aan. Trek een condoom over je gezicht en blaas met je neus mee op de maat. Zo, nu je op een gigantische latex-alien lijkt gaan we verder.  

2. Je vrienden vinden. Ben je vaak je stapmaten kwijt op een festival? Blaas een rubbertje op en maak er een ik-ben-hier-ballon van. Zo kunnen jouw vrienden je gemakkelijk lokaliseren.

3. Een wens doen. Leen van je tent-buren de slagroombussen die zij oorspronkelijk wilden gebruiken voor het lachgaseffect. Gebruik het gas om de condooms om te toveren tot wensballon, die je ceremonieel oplaat. Zo wens je jezelf een voorspoedig festival.

4. Er muntjes in bewaren.

5. Als latex-lippenbalsem gebruiken voor ruwe lippen.

6. Als latex-pakje dragen tijdens een festival voor latex-fetisjisten.  

7. Als beschermingshoes gebruiken voor je handen. Mocht je nu een Dixi opentrekken en het niet langer pikken dat het er zo goor is, ben jij in ieder geval veilig voor aanvallende bacteriën.

8. Als speaker gebruiken. Hang condoom aan je tentrits en stop je mobiel erin. Zo heb je altijd muziek bij je tent. Wij raden je aan om deze klassieker van de De Jeugd Van Tegenwoordig te luisteren en uit volle borst ‘Shaggies in de koelkast’ mee te zingen.

9. Als trommel gebruiken. Span een condoom strak over een plastic bierbeker en je hebt een instrument om mee te drummen met je favoriete band.

10. Een condoom is ook het perfecte telefoonhoesje als je in een spontane bui in een opblaaszwembadje springt.

11. Als latex-beschermmechanisme gebruiken tijdens een zomerse regenbui.

12. Stel: je bierbeker scheurt en je wil geen druppel bier verliezen. Dan vang je de gele sappen op met je Shaggies-rubber.

13. Je haar zit nog goed, maar je wil wél even onder de douche springen om je gezicht af te spoelen. Oplossing: de condoom-badmuts.

14.  Wanneer je tent lekt, heb jij altijd rubbertjes bij je om het gat mee te dichten. Of om het water in op te vangen.

15. Gebruiken als hoesje voor je leverworst.  

16. Of als afwasteiltje op het moment dat je genoeg vrienden hebt verzameld om het condoom voor je open te spannen.

17. Als alternatieve slof om je voeten inzetten om je tegen de modderige vloeren van de douchegebouwen te beschermen.

18. Ben je je earplugs vergeten? Plug deze rubbers in je oren.

19. Wanneer je je lenzendoosje en vloeistof kwijt bent en je wilt liever met een bril door het leven? Bewaar dan een nacht je lenzen in een condoom met een scheutje glijmiddel. Gegarandeerd dat ze de volgende dag stuk zijn.  

20. Als je onderweg ben naar een festival en je hebt geen leven is dit een tip

21. Ben je met je schoenen in de modder gaan staan en heb je geen schone sokken meer? Draag de rubbers als sokken.

22. Blaas een condoom op als bal om lekker mee te ballen.

23. Maak een balletjespistool door een condoom over een wc-rol te spannen en daarmee pingpongballen te knallen. Leuk om ’s nachts tegen de tent de doen van die stomme buren die geen pomp aan je wilden lenen.

24. Doe een homp ijs in een condoom voor als je tijdens het crowdsurfen op je hoofd bent gevallen en een bult op je hoofd hebt.

25. Handig voor artiesten: regent het hysterisch heftig tijdens je optreden? Dan is dit voor jou de ultieme microfoonbeschermhoes.

26. Je kunt schijnbaar vuur maken met een condoom als je de instructies in onderstaand filmpje opvolgt. Handig voor als je je gasstelletje bent vergeten.

27. Wil je de knakworsten goed houden, maar heb je het blikje al open getrokken? Sluit de bovenkant van het blik af met een condoom en je bent er in ieder geval zeker van dat er geen mieren in komen.

28. Super mooi om condooms uit de verpakking te halen en rond te gooien als confetti om je tentenkamp te versieren.

29. Doe een drankspelletje door shotjes te drinken uit zo’n plastic rakker. Supertip: als je een condoom met smaakje gebruikt, heb je een extra e-nummer-smaaksensatie.

30. Tóch als voorbehoedsmiddel gebruiken. Check hier tips voor een ultieme tent-ervaring.  

Nou, er valt dus genoeg te experimenten. Dat zijn de keiharde feiten. We hopen dat je er wat van hebt opgestoken! Heb je zelf nog wat suggesties? Vertel het ons in de comments.

Word je nu fier lid van CJP? Dan ontvang je drie maanden lang gratis condooms van Shaggies. Zo hoef je je nooit meer te generen bij de plaatselijke drogisterij, want jij ontvangt ze gewoon op je deurmat. Enjoy!

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.