Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Van Tony Soprano tot Tony Star; dit zijn de allerleukste Tony’s
03 FEB 2016 • Door Mirjam Mutzri - Beeld: Tony Soprano / The Sopranos • Meer blogs over Shoppen Lifestyle

Van Tony Soprano tot Tony Star; dit zijn de allerleukste Tony’s

Je krijgt nu een reep Tony’s Chocolonely (melk karamel zeezout) cadeau bij aanschaf van een CJP-pas. We kunnen je 20 redenen geven waarom chocola eten goed voor je is of wat je allemaal kunt doen met een reep Tony’s, maar dat weet je vast zelf ook wel. Daarom zochten (en vonden) we de leukste Tony’s ooit. 

Tony Soprano  
Deze gehaaide maffioso was vast blij geweest met een reep tijdens zijn sessies bij psychiater Jennifer Melfi. Chocola werkt immers relaxerend (eerlijke chocola helemáál.) En hoe tof zou het zijn als signore Soprano op zijn kantoor in de Bada Bing een stapel Tony’s had liggen, voor alle strippende dames, in plaats van dollarbriefjes. Alleen een beetje lastig tussen een slipje stoppen.

Tony's cjp korting lifestyle
Relax. Bestel een CJP-pas. Neem een Tony's.

Heilige Antonius
In katholieke kringen is Antonius van Padua de heilige die je aanroept wanneer je iets kwijt bent. Dat doe je met de volgende spreuk: ‘Heilige Antonius, beste vrind, maak dat ik m’n [insert verloren item naar keuze] vind’. Mocht je door een vervelende speling van het lot (of je vraatzuchtige vriendin) je reep Tony’s kwijtgeraakt zijn, dan vind je hem op deze manier altijd terug. Ja, al-tijd. Thanks, Antonyus.

To
Om je vingers bij af te likken, zo’n heilige.

Tony Awards
Deze awards voor Broadway-theaterproducties heb je vast wel eens voorbij zien komen. Ze zijn alleen al tof omdat er maar liefst dertig categorieën zijn waarin prijzen gewonnen kunnen worden. Bovendien bestaat er in 2016 een ereprijs voor buitengewoon goede toneelleraren en is de award zelf een draaibare schijf. Oké, je kunt hem niet eten en het brengt je verder niets, maar hé, hij draait.

Tony's cjp korting lifestyle
Spin it!

Antonie Kamerling
De Hero onder de Tony’s. Wie kent de megahit Toen ik je zag niet? ‘Er was een donder, een bliksem, een slag toen ik je zag’. Dit gaat niet over Claire uit de film All Stars (of Isa Hoes), maar over niets minder dan de eerste Tony’s Chocolonely-reep ooit. Hero had namelijk een vooruitziende blik en wist in 1997 al dat in 2005 de eerste Tony’s-reep zou verschijnen. Wist je niet, he?

Tony Star
Tony ‘Sterretje’ Wyczynski is naast doorgewinterde Chersonissos-toerist ook dj. Een dj mixt. Welke smaken zou hij voor Tony’s Chocolonely in elkaar mixen? Melk Malibu Ananas? Puur Bacardi Strawberry? Witte chocola Schultenbräu? Nougat Wodka Sprite? Wie weet flanst hij de Tony award-winnaar van 2016 in elkaar. We verwachten er niet veel van, maar willen toch een hapje proberen als z’n eerste Tony’s-reep van de mixtafel komt. Zo nieuwsgierig zijn we dan ook wel weer.

Tony's cjp korting lifestyle
Twee sterren voor Tony, vijf sterren voor Tony’s.

Toni en Tony Peroni, van het programma Zo vader, zo zoon
Dit vader-zoon-duo bestaat uit maar liefst twee Tony’s. Toni (vader) en Tony (zoon) Peroni runnen de Starsound Studio in Utrecht en zijn de aangewezen personen om het Tony’s Chocolonelys-lijflied op te nemen. Natuurlijk op de melodie van Y.M.C.A. van Village People. Op die hit maakte Peroni senior in de jaren tachtig namelijk een parodie (ook een hit) met de titel K.N.M.I. Je hoort het bijna meteen: ‘Eet je ziek aan een TOOHOONY’S-reep, nooit meer griep met een TOOHOONY’S-reep’.

Tony Crabbe
Deze naam doet je waarschijnlijk niet meteen opspringen uit je stoel, maar hij behoort toch echt tot de leukste Tony’s. Waarom? Als bedrijfspsycholoog vertelt hij mensen dat ze hun leven niet ramvol moeten plannen, maar gewoon normaal moeten doen. Zijn belangrijkste tip: gerichte aandacht op wat je doet. Met meerdere dingen tegelijk bezig zijn zorgt voor stress. Een andere gouden tip is het durven nietsdoen; vernieuwing en creativiteit ontstaan juist in lege momenten. De volgende keer dat we in de rij bij de supermark of op het perron aan het wachten zijn, houden we die smartphone dus gewoon in de jaszak; laat die geweldige ideeën maar komen.

Tony's cjp korting lifestyle
Ooit ga je stress missen.

Nooit meer lonely, want je hebt je Tony's (en een CJP-pas)
Dit hoeven we niet meer toe te lichten. Bestel een CJP-pas (of doe er één cadeau) en voel de gratis reep melk karamel zeezout op je tong smelten. Met de pas doe je gelukkig een heel jaar. De Tony’s Chocolonelys-leus ‘Crazy about chocolate, serious about people’ buigen we graag een beetje om; wij zijn crazy about culture, serious about chocolate. Wacht niet langer!

Tony's cjp korting lifestyle
Zo snel kan het gaan.

 

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.