Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Draag leer en word een sekssymbool
17 FEB 2016 • Door Tommie Luyben • Meer blogs over Shoppen Film

Draag leer en word een sekssymbool

Is een coltrui bedoeld voor een warme nek, of juist uitermate geschikt om lebbersporen mee te verstoppen? Waarom kun je het beste rode badkleding dragen? En wat voelt hetzelfde als gewurgd worden door een boa constrictor?

Loop America Today in en graai je suf aan outfits, geïnspireerd op onze leeftijdsgenoten aan de andere kant van de oceaan. Mode uit het Amerika van vandaag. Maar wat droegen ze gisteren dan? Of eergisteren? We opende een doos vol oude films en series; harstikke educatief.

Suit up

The Great Gatsby – Men in Black – American Psycho
Hoe sukkelig een man ook moge wezen, met een pak rijst het zelfvertrouwen altijd naar ongekende hoogtes. Zelfs het grootste mietje lijkt een imposante kerel. Geen wonder dat toekomstige echtgenoten in pak voor het altaar staan: het verblindt hun bruid en laat haar in de waan dat ze toch écht een prins op het witte paard aan de haak heeft geslagen. Ook al zit er een dikke bierbuik onder het gilet verborgen.

Handen omhoog

The Roaring Twenties
Mannen in pak zijn dus per definitie the bomb. Tenzij ze er een hoed bij dragen. Dan zijn het gangsters en willen ze je geld. Of ze transformeren je in een vergiet.

Koj Boj

Appaloosa
Maak de hoed nog een maatje groter en je bent een cowboy.

Korsettelijk

Gone with the Wind
Wie dun wil zijn, moet zichzelf vastklampen aan een pilaar. Sprookjesachtig hoor, zo’n prinsessenjurk, maar die wespentaille krijg je echt alleen door je op je allerstrakst in te laten snoeren. Als een boa constrictor die zijn prooi in de houdgreep heeft. Ademen doe je maar een andere keer.

Lederdracht

Fight Club – The Wild One - Grease
Draag leer en wordt een sekssymbool. Zo makkelijk kan het zijn. Sigaret in je mondhoek, motor onder je achterwerk en je balboekje staat ramvol.

Warme nek

The African Queen – The Shining – Scream - Bullitt
Als sinds mensheugenis willen mensen in elkaars broekje. Soms raken ze zo opgewonden, dat ze een tijdelijke tattoo in je nek achterlaten. Of denken dat ze een bloedzuiger zijn. Anyway, zo’n zuigzoen in je nek is nooit chic. Coltruien blijken dus óók van alle tijden te zijn, als een discrete vermomming van promiscue escapades.

Misschien androgyn?

Victor Victoria – Annie Hall
Je vriendin is na het stappen blijven slapen. De volgende ochtend moet ze gelijk door naar werk, maar haar outfit stinkt nog steeds naar bier, rook, zweet en een beetje naar kots; het veertiende shotje tequila bleek funest. Wat nu? Trek dat pak wat je zelf allang niet meer past uit de kast, en laat haar erin shinen. Kan jij ondertussen met groene zeep aan de slag om die kotsvlekken uit haar witte jurkje te krijgen.

Dress for success

Tootsie
Crossdressing kan ook andersom: als man in een puriteinse omajurk. Met parels. En een grote bril. Moet je eens zien hoeveel aandacht je krijgt. Essentieel: vergeet niet je haar te touperen. Hoe groter, hoe beter.

Haarlakmaniak

Working Girl
Hadden we al gezegd dat groot haar essentieel is?

Voor arm en rijk

Beverly Hills 90210
Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? T-shirt, jeans, riem net onder je ribben; de nineties look heeft weinig fratsen. Bovendien geschikt voor iedereen; zelfs het popi-jopi kliekje uit het stinkend rijke Beverly Hills heeft hem omarmd.

Plons!

Baywatch
Zwemmen doe je in vuurrode badkleding. Niet om haaien te lokken, maar omdat dit de mooiste kleur is om in slow motion over het strand te rennen en gepassioneerd mond-op-mondbeademing te geven.

Alles wat je vandaag koopt bij America Today, is morgen alweer stiekem America Yesterday. Gelukkig krijg je altijd 10% korting op je aankopen, zodat je nooit in de mode van eergisteren loopt. Klik hier voor alle info.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.