Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Apps om te skippen (als je slim bent)
29 JAN 2016 • Door Jan van Tienen • Meer blogs over Shoppen Lifestyle

Apps om te skippen (als je slim bent)

Andere studenten leven voor de lol, maar jij bent serieus en op de toekomst gericht. Het is je plan om cum laude af te studeren, zonder studieschuld, en zo mogelijk al in het bezit zijnde van een of meerdere Apple-producten. Hier zijn de apps die dan absoluut niet voor jou geschikt zijn. 

1. Geld besparen

Jij gaat zonder studieschuld uit je studietijd komen. Nooit zul je geld verkwisten aan vakanties (die je snel en makkelijk boekt met Hipmunk, of aan dure etentjes (in restaurants die je vindt met Yelp of Couverts, of aan hippe kleding (die je gemakkelijk online bestelt met je ASOS-app. Ja goed, je hebt een pak, maar dat heb je van je pa of ma gekregen. Is trouwens een app voor, maar goed, dat wist jij al.

2. Gezond leven

Als jij klaar bent met studeren zal je de arbeidsmarkt niet veroveren. Nee, je zult hem vernederen, vertrappelen, overrompelen. Omdat je je hele studietijd gezond hebt geleefd, doe je dat met het lichaam van een Olympiër. Je hebt amper gedronken tijdens je studie, en dus nooit Barchick gebruikt om te zien waar de beste cafés zijn. Facebook, Instagram en Snapchat heb je alleen maar geïnstalleerd om te netwerken met andere high-potentials, in plaats van te kijken waar je vrienden aan het drinken zijn.

3. Studieproductiviteit

Jij bent een ijverige student die iedere seconde van zijn bestaan inzet voor de studie en die ook alvast bezig is met stages regelen, in commissies zitten en de juiste vriendjes krijgen. Nooit zul jij je bezondigen aan een potje simpel vermaak in de avond, of tijdens een treinreis. Jij vermijdt daarom het gratis online kaartspel Hearthstone voor de iPad alsof het een met Koningsdag achtergelaten zak tweedehands ondergoed is. Zó ontzettend veel verslavend speelplezier in één game, die bovendien gratis is om te spelen? Bah. Nee hoor. Daar doe je niet aan. Áls je al nieuwsgierig was geworden, zou het niet eens in je opkomen de app hier gratis te downloaden

Omdat je altijd de eerste bent die zijn hand opsteekt tijdens college zul je nooit Hearthstone spelen: daar zijn twee handen voor nodig.

4. Stabiel liefdesleven

Als blakende ster van je opleiding ben je op je 21e al huizen aan het kijken op Funda, omdat je weet dat het financieel gezien heel verantwoordelijk is om vroeg een huis te kopen en je geld niet weg te gooien aan huur. Om die reden wil je ook een lieve partner. Daarom zit je tijdens je studietijd echt niet op Tinder, en je zult ook niet met I Just Made Love delen dat je gewipt hebt. Nope.

Als slimme student weet je dat je de juiste middelen moet gebruiken om je digitale leven mee vorm te geven, en daarom weet je ook allang dat je met je CJP-pas tot 345 euro korting krijgt op Apple-producten. Toch?

Beeld header: Republic of Korea, onder CC-licentie. 
Beeld tekst: Dept. of Agriculture, onder CC-licentie.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.