Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Wat zegt het tijdschrift dat je in de brugklas las over jou?
16 NOV 2015 • Door Steven Stoffers • Meer blogs over Lezen Lifestyle

Wat zegt het tijdschrift dat je in de brugklas las over jou?

Dat je op je twaalfde met een rood hoofd je spaarvarken omkeerde bij de tabakscorner om een Break Out! te kopen, zegt meer over je dan je denkt.

Donald Duck

Je hebt je abonnement nooit opgezegd en leest het nog steeds. (Dat, of de Donald Duck is altijd het eerste tijdschrift waar je naar op zoek gaat als je bij de Chinees/tandarts zit te wachten.) Je houdt van een goede woordgrap en nog meer van slechte woordgrappen en doet ‘iets creatiefs’ om brood op de plank te krijgen. Als je inmiddels al een grappige oom bent, onderteken je met Sinterklaas je surprisegedicht met ‘Justin Pieter’.
Tijdschrifttip: Donald Duck, tot € 47,70 CJP-korting op een abonnement.

Tijdschrift-Donald-Duck-korting-wat-zegt-het-over-jou-CJP

Zo Zit Dat

Je bent een nerd, met een voorliefde voor het lukraak oplepelen van nutteloze weetjes. Een betweter, zouden sommige mensen zeggen. Kan jou het schelen; jij bent inmiddels via de Quest, een zo goed als seksloze studententijd en Discovery Channel doorgegroeid naar een functie als werktuigbouwkundige. Met bijbehorend vier nullen tellend salaris. Zo Zit Dat.
Tijdschrifttip: Wired, € 43,- korting op een abonnement.

Tijdschrift Zo zit Dat korting wat zegt het over jou CJP
Zo Zit Dat gaat ons nog steeds boven de pet.

Power Unlimited

Je bent een nerd, met een voorliefde voor ‘grappige’ onderschriften. Waarschijnlijk heb je wel eens een game gespeeld, maar een echte gamer ben je niet. Die verspillen hun tijd immers niet aan zoiets non-interactiefs als lezen. En die komen dus ook niet op CJP.nl terecht.
Tijdschrifttip: Power Unlimited (nog altijd incl. geinige onderschriften), € 30,80 korting op een jaarabonnement.

Tijdschrift-Power-Unlimited-korting-wat-zegt-het-over-jou-CJP
Op je twaalfde is dit gewoon grappig.

Hitkrant

De Hitkrant was en is een muziekblad voor mensen met een onderontwikkelde muzieksmaak. Nu hadden we dat op ons twaalfde allemaal natuurlijk, dus de volgende typering geldt alleen als je op je veertiende nog steeds wel eens een Hitkrant kocht: je was in de brugklas een meisje dat haar stembanden al in stelling bracht wanneer Nick Carter zijn wenkbrauw optrok op het Jeugdjournaal, vier jaar later stond je te bakvissen bij Di-rect en tegenwoordig ga je lekker op Nielson. Als iemand je vraagt welke muziek je leuk vindt, antwoordt je steevast: ‘Ik vind eigenlijk alles wel leuk. Behalve metal.’
Tijdschrifttip: de korting op 100%NL is helaas slechts € 3,- per jaar.

Tijdschrift-Hitkrant--wat-zegt-het-over-jou-CJP
OKé, stiekem is dit natuurlijk allemaal fantastische muziek. Stiekem.

Tina

Als je dit blad nog las in de brugklas, ben je officieel een laatbloeier. Je favoriete kleur is roze, zacht-roze om precies te zijn, en je bent zeker weten geen grafisch vormgever geworden. We zetten ons geld eerder op een studie richting Pedagogiek, SPH of PABO. Waardoor je je nu vrijwel dagelijks druk maakt over het feit dat sommige kinderen TEGENWOORDIG OP DE BASISSCHOOL AL WEL EENS GETONGZOEND HEBBEN!!1!
(ps. Liefde voor Noortje.)
Tijdschrifttip: Vriendin, € 44,80 CJP-korting op een jaarabonnement.

Tijdschrift Tina korting wat zegt het over jou CJP 2
Zo. Veel. Roze.

Break Out!

Je deed wel tof toen je op je twaalfde met een superrode kop een handvol muntgeld op de glasplaat van de sigarettencorner smeet, maar je bent juist nét niet de stoerste van je vriendengroep. Die dude/chick naar wie iedereen opkijkt hoeft namelijk nooit dergelijk vuil werk op te knappen. Troost je met het feit dat hij/zij misschien wel de schrijver was van één van deze liefde/seks-vragen. Hoewel, het is eigenlijk maar de vraag of die stukken echt waren. De naakte mensen in het midden waren immers ook Poolse grenshoertjes, waar dan een verhaal bij verzonnen werd.
Tijdschrifttip: Esquire, € 29,50 CJP-korting.

Tijdschrift Break Out korting wat zegt het over jou CJP
Een Google Image Search bewijst: het blijft eeuwig zonde dat de Break Out! niet meer bestaat.

Bravo

Als je dit blad vroeger wel eens kocht bij de Super de Boer, zegt dat twee belangrijke dingen over jou. 1: je bent Limburger en 2: je slaapkamer was behangen met posters van pop-idolen. Van de Duitse interviews, liefdestesten en seks-adviezen in de Bravo kon je namelijk niks lezen, maar omdat de helft van deze iets bravere Break Out! uit posters bestond, kochten Nederlandse muziekliefhebbers hem toch massaal.
Tijdschrifttip: OOR, € 16,40 CJP-korting op een jaarabonnement.

Tijdschrift-Bravo-korting-wat-zegt-het-over-jou-CJP
32 Coole kaarten met handtekeningen én vier posters!

Fancy

Je begon vroeg met make-up, maar gaat nu vaak #bareface. Je haalt immers sinds je pre-puberteit al je levensadvies uit de pen van iemand anders. Ergo: tegenwoordig ben je iemand die meegaat in elke voedingsrage en modetrend om de knagende onzekerheid tot bedaren te brengen. Als je geluk hebt gehad, ben je nu presentatrice, bekend beautyblogger of styliste. Als je pech hebt, ben je Sylvie Meis.
Tijdschrifttip: Women’s Health, tot 40% CJP-korting.

Tijdschrift Fancy korting wat zegt het over jou CJP
Maagverkleiningen en beauty-cursussen, precies wat een pre-puber nodig heeft.

Op zoek naar een tijdschrift dat iets beter past bij je leeftijd? Met CJP krijg je onwerkelijk hoge kortingen op losse tijdschriften en abonnementen, van LINDA. tot Quote. Maar echt, door onze deal met ISS betaal je soms wel 60% minder. Check hier alle magazine-abonnementen met korting.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.