Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Wat je allemaal kan doen met 365 miljoen
21 OKT 2015 • Door Martine Bakker • Meer blogs over Shoppen Lifestyle

Wat je allemaal kan doen met 365 miljoen

De kranten stonden er vol mee gisteren. Naast ISIS, vluchtelingenpraktijken en rare babynamen, dan. Breaking news: Taylor Swift verdient één miljoen dollar PER DAG! Wat zou je allemaal met dat zieke bedrag kunnen doen? CJP zocht het uit.

Sunday Express publiceerde de details rondom Taylors bankrekening en het internet dook er op. Het is toch bizar dat Taylor zóóó véél geld bij elkaar scharrelt dankzij haar hits, wereldtournee en haar lucratieve deals met merken? Samen met lover Calvin Harris verdient ze zelfs meer dan Beyoncé en Jay Z. Voorspellingen zijn dat ze op haar 30ste miljardair is.

Mocht jij ooit zoveel geld verdienen, dan weten wij wel hoe je het kunt uitgeven. Dit zijn vijf scenario’s die ieder 365 miljoen kosten.

Geert’s world peace-project

Allereerst koop je een stuk land in Nederland. Locatie: de straat van Geert Wilders. Je zorgt dat alle oorspronkelijke buufs en buurmannen een veilig nieuw onderkomen krijgen en plaats maken voor de nieuwe buren van Geert: vluchtelingen! In een huis à la dit formaat (zie hieronder) is iedereen welkom, die noodgedwongen zijn of haar huis heeft moeten verlaten. De families krijgen ruime kamers, gezonde voeding, psychologische hulp en deze motor. Voor de kinderen is er een indoor-pretpark. Naast het oplossen van de vluchtelingenproblematiek is het toch een heerlijk idee dat Geert iedere ochtend wakker wordt door voetballende Syrische kinderen in zijn tuin. En wie weet, trekt hij aan de bel als hij een kopje suiker nodig heeft en bewerkstelligen we meteen #worldpeace.

Het vluchtelingenhuis in Geerts tuin.

101 dure mastiffs

Altijd al gedroomd om de eigenaar te zijn van 101 dalmatiërs? Droom groter! Ga voor 101 Tibetaanse mastiffs. Deze honden kosten zo’n twee miljoen dollar per stuk. Het zijn onverschillige en terughoudende honden, die weinig genegenheid tonen. Misschien een beetje zoals jij wordt met zo’n bedrag op je rekening, dus dat matcht wel. Gelukkig gaat het verder niet om het innerlijk van je huisdier, maar om de status die je met dit levende bezit kunt uitstralen. De mastiffs hebben een vrijwel geurloze vacht, dus de atmosfeer van je DKNY Golden Delicious Million Dollar Fragrance Bottle blijft intact. Dat kost –jawel- 1 miljoen dollar. Daar heb je nog net geld voor naast je grootscheepse hondenaanschaf.

De honden lusten geen brood van zijn vraagprijs.

Fancy hydratie en voedingswaarden

Als rijk drankorgel ga jij voor exclusief: Tequila La Ley del Diamante (filmpje hieronder). Kosten: 3,5 miljoen. De fles lijkt een beetje op een schaaldier dat in piepschuimsnippers is gevallen, maar die spikkeltjes zijn eigenlijk 6400 diamanten. Deze gooi jij vervolgens gewoon in de glasbak, want: you don’t care. Je maaltijden consumeer je uitsluitend bij je lievelingsrestaurant (zoals de 20 gangen van Sublimotion op Ibiza) of je laat the Glamburger van restaurant Honky Tonk uit London overvliegen. De duurste hamburger ter wereld kost zo’n 1768 dollar. Je krijgt dan wel een broodje met goud, kreeft, kaviaar, zwarte truffel en een exclusief eendenei. Blus alles af met de 13.000 dollar kostende fles wijn uit Frankrijk: Domaine de la Romanee-Conti Grand Cru, Cote de Nuits. Hele mond vol, maar hoe meer Franse woorden, hoe duurder het klinkt en hoe meer het dus mag kosten y’all. Mocht je aankomen van dit vreetfestijn, want die kans bestaat, dan huur je gewoon een personal trainer van duizenden dollars per uur in. Doen je collega-miljonairs ook.

Exclusieve girl-boyband ervaring

Nu je het vluchtelingenprobleem hebt opgelost, dierenbaas bent en jezelf goed weet te voeden en hydrateren met exclusieve producten, is het tijd om je oren te pamperen. Laat Madonna, Bono, Jon Bon Jovi, Elton John en Lady Gaga eenmalig een band vormen en optreden in jouw woonkamer, waar je ze laat spelen op één van deze piano’s. Dan ben je gegarandeerd vrij subiet door je budget heen.

De meiden van girl-boyband Super Expensive. 

De kunst van het grond bezitten

Als kunstliefhebber met een reisverlangen - soulsearcher blijven we natuurlijk allemaal - kun je het over een andere boeg gooien. Koop een stukje land in Tokio. Kosten: 1200 dollar per vierkante meter, en daarmee het duurste land op aarde om grond te kopen. Maar who cares? Veel land heb je niet nodig. Je wil gewoon genoeg ruimte om dit beeld op te zetten. L’Homme qui marche, heet het. Ook wel 'de wandelende man' genoemd in het Nederlands. Kosten: 104,3 miljoen dollar. Dan hou je genoeg geld over om wekelijks naar Japan te vliegen in dit vliegtuig om je kunstcollectie te bewonderen.

Duur.

Heb jij een ander idee over wat je met 365 miljoen zou doen? Roep het vooral! Zo onrealistisch is dat trouwens niet eens. Als CJP’er bespaar je wel zo’n € 387,92 per seizoen, zoals onze accurate calculatie-blog berekende. Als je dat opzij zet, heb je over 940.915 jaar hetzelfde bedrag bij elkaar gespaard als het jaarsalaris van Taylor Swift. Eitje.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.