Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Vers van de pers: C. magazine-muziekgeweld
21 SEP 2015 • Door Faye Heijnis • Meer blogs over Muziek

Vers van de pers: C. magazine-muziekgeweld

Uit het CJP-kantoor klinkt wild partygedruis: morgen bestormt ons nieuwe C. magazine de Nederlandse brievenbussen. We geven je vast een sneak peek aan de hand van de C. magazine-najaar-2015-Spotifyplaylist.

Yes! De shining vierde editie van C. magazine ploft – nee, drapeert zich morgen op je deurmat neer. Ons covermodel alleen al nodigt je uit om de content met een noodvaart te verorberen.

Oké, we houden de inhoud nog even spannend. Maar mogen we je wel vast introduceren tot onze najaar-Spotifyplaylist van C. magazine? Zoals jullie van ons gewend zijn, voorzien we de content in C. magazine van tracks. De ene link met het nummer snap je direct. De andere vergt wat meer breingolven.

Onmisbaar was natuurlijk Drank & Drugs, dat dit jaar op Lowlands de platinastatus behaalde. The Weeknd is eveneens present in de lijst. Hou deze R&B-zanger alsjeblieft in de gaten: wij voorspellen worldwide domination.

Ook de überfoute hit Supergeil pronkt tussen het muziekgeweld – gewoon omdat het hartstikke relevant is. Wist je trouwens dat er een nummer is dat Van Gogh heet? En op welke geïnterviewde zou Cris Cabs Liar Liar toch van toepassing zijn…?

Geniet 3 uur en 46 minuten lang van de C. magazine-beats. De playlist is overigens de beste achtergrondmuziek tijdens je C.-leessessie. Check ook onze andere luisterlijsten. Je wordt er een gelukkig mens van.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.