Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
I’m in Miami B*tch
31 AUG 2015 • Door Martine Bakker • Meer blogs over Lifestyle

I’m in Miami B*tch

De stad waar series als CSI en Dexter zijn opgenomen. Een plek waar gebronsde lijven in ieniemienie-stringbikini’s en snaarstrakke ballenknijpers in de zon bakken. Een oord waar muzikanten nummers op inspireren. Ontmoet Miami aan de hand van vijf songteksten.

Engels leren is leuk, maar als het in een te gekke stad kan en je ook nog eens dikke dollar bills bespaart, dan is dat helemaal een party. Met je CJP-pas krijg je korting op Education First, EF Taalreizen in onder andere Miami. Vóórdat je nu in alle haast je koffers pakt, laten wij jou eerst aan de hand van onze platenkoffer zien wat je allemaal in Miami kunt beleven. Welcome to Miami, jummy, jummy, jummy.

I’m in Miami Bitch – LMFAO

Quote: ‘Hay, you’re looking kind of cute in that polka dot bikini, girl. I’m in Miami Bitch.’
Zien: Wie over de stranden van Miami struint, heeft vast de volgende behoefte moeten onderdrukken, of heeft er zelfs aan toegegeven: op Facebook je status updaten in ‘I’m in Miami bitch’! Dit is bijna net zo cliché en lekker als de beelden die je hier op het strand voorbij ziet komen: wit zand, vrolijke palmbomen, blauwe zee en een rits aan betonnen flats. Tsja, Miami doet alle Costa’s verbleken. Miami ís strand en als EF-student mag je dan ook gewoon in zwemkleding en op slippers in de klas zitten. Zo kun je in de pauze even uitwaaien, want dat is superdichtbij. Pas alleen op voor FOMO (fear of missing out): je hebt nogal veel keuze naar welk strand je kunt gaan.   

Welcome to Miami – Pitbull

Quote: ‘Welcome to Miami where them boys used to touch tourists on a daily basis.’
Zien: Ben je er wat minder van om door lokale boys aangeraakt te worden, maar wil je wel graag erotiek ervaren in Miami? Ga dan naar Miami Museum of Erotic Art. Als student krijg je er korting en je ziet hier, je verwacht het niet, erotische kunst. Tekeningen, een gebeeldhouwd bed vol seksuele taferelen en de penis uit A Clockwork Orange (OMG!). Ben je into hiphop en altijd al eens een hood willen zien, maar dan wel graag soja-latte slurpend? Ga naar Wynwood. Deze ex-getto is hipsterparadijs vol kunst, hippe koffietentjes, Banksy-waardige graffiti en gezellige restaurantjes.

Miami - Will Smith

Quote: ‘Party in the city where the heat is on, all night on the beach till the break of dawn. Welcome to Miami. Buenvenidos a Miami.’
Zien: Feesten! Miami is een party-paradijs op aarde. Naast strandclubs en –feestjes heb ik ook te gekke wijken in de stad zelf. In Little Havana kun je all night long salsadansen en in de nachtclubs van South Beach, highfive je celebrities aan de bar. Naast bekende persoonlijkheden ontmoet je in Miami mensen van Spaanse, Haïtiaanse, Indiaanse, Jamaicaanse, zwart, wit, Cubaanse of Aziatische afkomst, net zoals Will bezingt. Er studeren hier ook heel veel internationale studenten.

Miami - U2

Quote: ‘Weather ‘round here chopping and changing, surgery in the air. Print shirt and southern accents, cigars and big hair.’
Zien: Naast het clubleven, experimentele strandkleding en een tropische gevoelstemperatuur, ervaar je in Miami ook fantastische natuur – goed tegen een katertje. Aan de westkant van de stad heb Florida Everglades: een wildernis bomvol dieren. Als je richting het zuiden gaat, kom je bij duizenden eilandjes genaamd Florida Keys. Ook jij (detecteer het U2-grapje), natuurliefhebber… kunt in M.I.A.M.I. je hart ophalen.

Miami 2 Ibiza – Swedish House Mafia & Tinie Tempah

Quote: ‘I wake up in the morning with a mind case of amnesia.’
Zien: De kans zit er dik in dat je door al het gefeest en de overkill aan zonnestralen een kleine kater of lichtelijk geheugenverlies creëert. Geen zorgen. Je hoeft niet alles te onthouden. Iets dat wel voor altijd in je geheugen gegrift zal blijven is het art deco gebouw van EF. Hier kun je zwemmen en heb je uitzicht over de Atlantische Oceaan. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je stikt van de hitte tijdens de les, want overal is airconditioning. Wij zeggen: een winwinwinwin-situatie, dus!

CJP’ers krijgen € 100,- korting op Education First, EF Taalreizen. Met EF Taalreizen kun je twee weken tot een jaar naar vele bestemmingen voor een cursus Engels, Spaans of Japans. Van Miami Beach tot China, maar ook dichter bij huis zijn er fantastische steden om een taal te leren. (Denk aan: Londen en Madrid.) Check hier de voorwaarden van studeren in het buitenland met EF.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.