Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Hittegolf Zomerdeuntjes
01 JUL 2015 • Door Martine Bakker • Meer blogs over Muziek

Hittegolf Zomerdeuntjes

Voeten in het zand. Een sexy tweeling staat wapperend met pauwenveren naast je strandbedje. Jij, slurpend aan een Oreo-Mojito. Eargasmes. Zo voelt CJP’s Hittegolf Zomerdeuntjes Playlist. Luister hier, ier, ieeer. 

Ons favoriete seizoen van het jaar is begonnen: zomer! Pak dit klaagvrije moment, dat enthousiasme, voordat je weer snakt naar airco en geen puf hebt in het leven door de hitte. Deze tijd is namelijk zeldzaam met recordbrekende temperaturen. Om deze loeihete zomer te vieren hebben iets leuks voor jou. Een dito playlist met de lekkerste nummertjes allertijden. Dus: pak die ijskoffie, zet je bureaustoel een tandje naar achter, schop die schoenen uit het raam en volg ons op Spotify.

We gaan genieten.

Een zwoele mix van reggaeton tot reggae zonder ton. Van soulvolle klassiekers als Stevie Wonder's tracks tot de zomerklapper van dit moment Drank & Drugs (mag allemaal bij CJP). Van vrouwonvriendelijke hiphopnummers die je in vooroverbuigende posities dwingen tot zwoele R&B voor een romantische nacht met je vakantieliefde. Van elektronische beats die je kunt aantonen op de Schaal van Richter tot hysterische luchttoeters. Van verkoelende dubstep tot hits die doordenkt zijn met afrobeat.

Kortom: zomer én CJP’s Hittegolf Zomerdeuntjes Playlist, wat zijn jullie toch ontzettend verrukkelijk. 

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.