Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
CJP's Compleet Coole Concertagenda augustus
27 JUL 2015 • Door Faye Heijnis • Meer blogs over Muziek

CJP's Compleet Coole Concertagenda augustus

Met het ene moment hoosbuien en het andere moment een brandende zon, bof jij als CJP'er. Wij tippen je namelijk de beste optredens binnen én buiten waar je met korting naar toe kunt in augustus. 

Festival WhyNot
Op de homepage van WhyNot zie je een animatie van een naakte man en vrouw, beiden kaal, gedrapeerd op een blad. Wat. Is. Dit?! Een festival met de breedste line-up ooit. Naast moderne dans plof je bijvoorbeeld neer voor live muziek, korte films, workshops en interviews met artiesten. Het festivalbestuur neemt voor deze vijfde editie als kernwoorden ‘luxe gebladerte’, ‘naaktheid’ en ‘tonnen klei’. Scroll zelf door de programmering en sjees naar wat je interessant lijkt. Leuk om in ieder geval op te zoeken: Hellow Hollow van kunstenaar Julian Hetzel. Figuren gemaakt van vuilniszakken chillen op de bankjes in de Tolhuistuin. Beetje spooky wel.
7 t/m 9 augustus in Tolhuistuin te Amsterdam // Aanvang: vrijdag van 19:00 uur tot 03:00 uur, zaterdag van 16:00 uur tot 01:00 uur en zondag van 14:00 uur tot 20:00 uur // Korting: € 2,50 // Meer info & tickets 

Eh, hellow?

Vunzige Deuntjes invites DABUTES
HOW ABOUT FUCKING THIS’. Zo kondigden Bram en Boaz dit optreden op Facebook aan. Het dj-duo bestormt op zaterdag 8 augustus als hoofdact het podium van Patronaat in hun hometown Haarlem. Als broekies van dertien jaar sloegen de mannen aan het draaien en speelden ze op hun veertiende al in Beachclub Vroeger. Gezien hun succes op de dikste Nederlandse feesten en festivals, belooft deze avond lekker vies te worden. Mét support van de andere acts, die Vunzige Deuntjes later bekend maakt.
8 augustus in Patronaat te Haarlem // Aanvang: van 23:00 uur tot 04:00 uur // Korting: € 1,- aan de kassa // Meer info & tickets 

Night at the Theatre – Summer Dance Forever Festival
Ieder zichzelf respecterende dansfan neemt dinsdag 11 en/of woensdag 12 augustus een kijkje bij Summer Dance Forever. Maar ook als je nog niks van urban underground dance weet raden wij je een retourtje Paradiso aan. CJP’ers gaan met korting naar de voorstellingen van Night at the Theatre. Zo zie je bijvoorbeeld de Franse vrouwendansgroep Swaggers zich in allerlei hip-hopbochten wringen. De Nederlandse wereldkampioenen van b-boygroep The Ruggeds laten je zien wat breakdance is. Misschien stap jij als een ware Channing Tatum weer naar buiten.
11 & 12 augustus in Paradiso te Amsterdam // Aanvang: beide avonden vanaf 20.00 uur // Korting: € 2,50 // Meer info & tickets 

Breakdancen in Birmingham. Misschien ken je The Ruggeds wel van Holland's Got Talent in 2012: toen werden ze derde.

Iceage
Natuurlijk denk jij nu aan de knuffelbare mammoet en knullige luiaard uit Ice Age. Dit feest is net zo cool, minus de ijsperkdieren en de ijspegels. De Deense punkers van de band Iceage leveren altijd spektakel. Ze hebben een gruizige, rauwe sound en creëren in een mum van tijd een moshpit. Wij kunnen ons voorstellen dat in het rond springen je reactie is op de muziek van de vier heren, al hebben ze ook rustigere nummers op hun nieuwe album Plowing into the Field of Love. Schuifelen en stuiteren op één avond, dus.
16 augustus in de Melkweg te Amsterdam // Aanvang: 19:30 uur // Korting: € 2,50 // Meer info & tickets 

Lijkt de zanger niet een beetje op Johnny Depp?

SummerNight @ The Movies: muzikale filmavonturen
Hadewych Minis ging hem al voor, maar ook Eric Corton kent de iconische muziek uit films en weet dat er zonder twee duistere tubatonen geen Jaws is. De dj, zanger én acteur doorloopt met het Noord Nederlands Orkest de filmmuziek van o.a. The Gladiator en James Bond. Ideaal voor een date, aangezien er actie én romantiek voorbij komt. Ook kun je luidkeels meezingen en uit oerinstinct dansen op Circle Of Life uit The Lion King. Niemand houdt je tegen. We zijn allemaal fan en brulden van verdriet toen Mufasa stierf.
18 augustus in het Concertgebouw te Amsterdam // Aanvang: 20:00 uur // Korting: € 6,- op tweederangs-tickets // Meer info & tickets 

Naast deze selectie zijn er nog meer coole optredens waar je als CJP’er met korting heen kunt. Je boekt winst op je tickets bij o.a. BIRD, Gebr. De Nobel, De Nieuwe Nor, Muziekgebouw aan 't IJ en Sugarfactory.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.