Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Sorry nog, mam...
01 JUN 2015 • Door Steven Stoffers • Meer blogs over Muziek

Sorry nog, mam...

Ninetieskinderen, jullie hebben nog iets goed te maken met je ouders, leraren en begeleiders in de buitenschoolse opvang. Want: één van deze 8 songteksten (die écht niet door de beugel kunnen voor een tienjarige) heb je zeker weten voor ze geplaybackt.

Voor iedereen die deze nummers nog even wilt oefenen voor het volgende familieweekend hebben we ze in één handige playlist gezet. 

Vengaboys - Boom, Boom, Boom, Boom!! 

Oktober 1998 moet één van de heetste herfstmaanden ooit zijn geweest. Niet door de geiligheid die de Vengaboys toen losmaakten in de samenleving, maar door de rode wangen en oren van ouders in de hele wereld. Ouders die hun kinderen hoorden zingen dat ze hun eenzaamheid wilden oplossen met een pot keiharde sex. Echt, mam; sorry voor deze. 
Schaamtekst: BOOM! BOOM! BOOM! BOOM! / I want you in my room / Let's spend the night together / From now untill forever 

Khia - My Neck, My back
Een bonte avond van een schoolkamp in Zundert. Dertig basisschoolleerlingen zitten netjes te wachten op Jessica, het vroegwijze en dus populairste meisje van de klas. Ze zet een barbecue en een ligstoel op het podium. 'Wat is het toch een creatief kind', denkt dramaleraar Jean-Paul nog. En dan begint Jessica. Nog voordat ze bij het refrein is, zijn alle leerlingen geëvacueerd.
Schaamtekst: My Neck / My back / Lick my pussy and my crack.

Lil' Kim - How Many Licks
Op één punt in je leven heb je hoe dan ook gedacht dat dit liedje over een nieuw soort chup-a-chup ging. Toch? 
Schaamtekst: So, how many licks does it take till you get to the center of it? (Tell me)

Britney Spears - I'm A Slave 4 U
Als je Hit me baby one more time zong, ging dat vaak gepaard met een vriendschappelijke tik tegen iemands hoofd (bij ons wel in ieder geval). Bij Oops...I Did It Again konden je ouders waarschijnlijk nog wel voorstellen dat het voor jou alleen maar ging over de tweede keer dat je het hele behang van de woonkamer had ingekleurd, maar toen je I'm a... slaaaaaaaaave for you begon te blêren, moet er zelfs bij de meest progressieve ouder wat geknapt zijn. 
Schaamtekst: I'm a slave for you / I can not hold it, I can not control it / I'm a slave for you / I won't deny it, I'm not trying to hide it

Christina Aguilera, Lil' Kim, Pink, Mia, Missy Elliot - Lady Marmalade
Waarschijnlijk zongen we voefelefoef koesjee avek mwha met zijn allen, maar onze toehoorders zullen toch aardig met hun oren hebben staan klapperen. Zeker als je de bijbehorende danspasjes deed en het kruis van je broek scheurde. Zoals ooit bij één van onze redactieleden gebeurde.
Schaamtekst: Voulez vous coucher avec moi ce soir (Ce soir) / Voulez vous coucher avec moi (All my sistas, yeah)

Shaggy - It Wasn't me
Shaggy heeft ons niet alleen vieze Engelse woorden geleerd, maar ook een abjecte moraal. In vier zinnen liet hij twaalfjarigen liegen over seks op een keukenblad, de bank, in de douche én leek het volstrekt normaal als we dat dan zouden filmen. Hoe is het ooit nog goedgekomen?
Schaamtekst: 
But she caught me on the counter (It wasn't me) / Saw me bangin' on the sofa (It wasn't me) / I even had her in the shower (It wasn't me) / She even caught me on camera (It wasn't me

Ginuwine - Pony
Als je een paardenmeisje was in de nineties, dan heb je dit wel eens gezongen voor een publiek. Later kwam je erachter dat ze je niet uitlachten, maar gewoon hun eigen schaamte probeerden weg te hinniken. 'My saddle's waiting.'  Echt?
Schaamtekst: If your horny, Let's do it / Ride it, My Pony / My saddle's waiting / Come and jump on it

B*Witched - C'est la vie
Je kunt nu wel haten op K3, maar dit was ook erg hoor. Eén van de B*witched-meisjes zegt 'Some people say I look like my dad'. Haar vriendin roept terug: 'What, are you serious?'. En dan beginnen ze een kinderliedje te zingen over seks. Zonder ook nog maar één keer terug te komen op de weirde intro. Hoe? Wat? Hè?  
Schaamtekst: I got a house with windows and doors / I'll show you mine if you show me yours / Gotta let me in, hey, hey, hey / Let the fun begin hey / I'm the wolf today hey, hey, hey / I'll huff I'll puff / I'll huff I'll puff and blow you away

Uiteraard is deze lijst niet compleet, dus schroom niet en gooi je beschamende verhalen in de reacties. 

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.