Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
CJP's Wat Te Doen Weekendagenda
19 JUN 2015 • Door Faye Heijnis • Meer blogs over Festival Shoppen Theater Muziek Film Expo

CJP's Wat Te Doen Weekendagenda

Zweven, fluisteren, tetteren en slijmen: je portie cultuur snuif jij dit Vaderdagsweekend weer ongegeneerd naar binnen. 

Vrijdag:
CJP Exclusief @ de Parade
Parade-, werk- en luipaarden, lo and behold: de Parade strijkt dit weekend neer in Rotterdam. Plant jezelf bij een podium, geniet van de theaterkunsten, schommel als een kind in de zweefmolen en doe een dansje in de silent disco. Alle succesingrediënten trekt de Parade weer uit de kast. Nu alleen jij en je goede humeur nog. Met de vette korting die CJP jou geeft en CJP Exclusief iedere zondag, komt dat vast goed. En vergeet niet dat je als 25-jarige CJP’er gratis naar binnen mag! Geldt ook voor Den Haag (3 tot en met 12 juli), Utrecht (17 juli tot en met 2 augustus) en Amsterdam (7 tot en met 23 augustus).
Museumpark, Rotterdam // Aanvang: vanaf 18:00 uur tot en met 28 juni 22:00 uur // Korting: € 4,-. Als je 25 bent: gratis! // Meer info  

Best Kept Secret Festival
HÉÉ! Oh, ehm *schorre fluisterstem*: psst. Psst. Hé. Niemand weet dit nog hoor, maar… Vrijdag gaat iedereen uit zijn plaat op Best Kept Secret. Ja, echt. Drie dagen lang zelfs, in Beekse Bergen. Op het festival ontdek je de nieuwste artiesten, maar ook grotere namen blazen je weg. O.a. A$AP Rocky, The Vaccines, Alt-J en Wolf Alice – de band met wie CJP-stagiair Frederica een pijnlijke interviewontmaagding had – maken geen geheim van hun muziekkunsten. Zoveel mogelijk acts aanschouwen? Met CJP krijg je korting op je weekendticket.
Beekse Bergen // Aanvang: 14:00 uur tot en met zondagnacht 21 juni (laatste optredens) // Korting: € 10,- op een weekendticket // Meer info  

Handjes omhoog! Hoewel de naam misschien anders doet vermoeden, bestaat op dit festival geen gêne.

Zaterdag:
Shoppen voor Vaderdag
Sommigen verzinnen het cadeau voor di papa al weken van tevoren. Anderen laten het graag op het laatste moment aankomen. In dat geval: geen stress. Met je CJP-pas krijg je bij je lastminute shopmiddag korting op America Today, WE Fashion en Perry Sport. Barst je pa al van de kleren? Ook bij The American Book Center krijg je een financiële meevaller. Is vaders niet zo’n boekenwurm? Kijk dan ook eens naar WAAR, een cadeaushop vol inheemse hebbedingen. Of regel met € 10,- CJP-korting een mini-vakantie op www.weekendjeweg.nl. Benieuwd naar de rest van onze shop- en lifestylekortingen? Check het overzicht door hieronder op ‘meer info’ te klikken.
Alle vestigingen // Aanvang: check de openingstijden van de winkels // Korting: tot 25% // Meer info  

JazzFest Amsterdam Summer Special
Tetterende trompetten, sensuele saxofoons en… zinderende zangers. Voor swingende jazz van Amsterdamse bodem ben je vanavond in Bimhuis aan het juiste adres. Zangeres Sanne Huijbregts en de bands Identikit, Glerum Omnibus en Rumbatá Beat Band vullen je avondje uit met lekkere en ontspannen beats. Deze zomerspecial is een voorproefje op de vijfde editie van JazzFest Amsterdam op 31 oktober. Na de optredens treedt dj Dikke Thomas op en kun je nog een biertje of wijntje achterover gooien in het Bimhuis Café. Of twee. Of drie.
Bimhuis // Aanvang: 20:30 uur // Korting: € 3,- // Meer info 

Swingt als een malle, toch?

Zondag:
Tromarama 
Uit zichzelf bewegende schoenen op een stenen trap, koffers in een herentoilet, een groen doek dat over een autoweg zweeft: klinkt als de setting van een vage droom waaruit je met een verward koppie ontwaakt. Toch willen de twee heren en dame van de Indonesische kunstenaarsgroep Tromarama juist géén illusie creëren met hun filmpjes. De haperende animaties leggen het er dik bovenop dat we te maken hebben met een gemanipuleerd beeld van de werkelijkheid. Ook niet onbelangrijk: deze tentoonstelling betekent Tromarama’s Europese ontgroening. Reden genoeg om de vijf eigenzinnige animaties op te zoeken in het Stedelijk. Vindt pa misschien ook wel wat.
Stedelijk Museum, Amsterdam // Aanvang: 10:00 tot 18:00 uur // Korting: 50% // Meer info

The King’s Gardens
Ook een idee voor Vaderdag, onder het mom van ‘pap, je bent een koning’. Slijm slijm. Met Kate Winslet, Matthias Schoenaerts (Suite française), Alan Rickman (Harry Potter) en Stanley Tucci (The Hunger Games) in de cast, belooft dit komische drama in ieder geval al een hoop goeds. Het verhaal draait om de tuinarchitect André Le Nôtre (Matthias), die door de Franse koning Lodewijk XIV (Alan) in 1684 gevraagd wordt de tuinen van Versailles te ontwerpen. André neemt de nog onbekende tuinier Sabine De Barra (Kate) aan voor het ontwerpen van een fontein, die één van de blikvangers moet worden. Sabine is van het platteland en dus totaal uit haar comfort zone in de chique omgeving. Kan ze wel tegen de hoge verwachtingen en ruzies in het paleis?
Verschillende bioscopen // Aanvang: check het draaischema van de bioscoop in jouw buurt // Korting: tot € 2,- // Meer info 

Bloemetje erbij?

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.